O «τυφώνας Φαίδωνος» χτύπησε και δυο πολιτικούς αρχηγούς – Η φοροδιαφυγή και η ανακαίνιση

Συνεχίζει ακάθεκτος τις καταγγελίες του ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος ο οποίος τις τελευταίες ημέρες προβαίνει σε διάφορες αποκαλύψεις.
 
Το «κολάνι» των καταγγελιών του, έπιασε και δυο πολιτικούς αρχηγούς που όπως ισχυρίζεται, εμπλέκονται σε υποθέσεις χρηματισμού και φοροδιαφυγής.
 
Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα Αρχηγό μεγάλου πολιτικού κόμματος και ένα αρχηγό μικρού πολιτικού κόμματος εναντίον των οποίων κατέχει στοιχεία, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος, και ενδεχομένως εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να μεταβεί στην αστυνομία για κατάθεση και να προσκομίσει όλα όσα έχει στα χέρια του που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του.
 
Στον αρχηγό του μεγάλου πολιτικού κόμματος, ο κ. Φαίδωνος, καταλογίζει ότι «κανόνισε» την ανάθεση έργου σε λατομείο σε επιχειρηματία ο οποίος ως αντάλλαγμα του ανακαίνισε δωρεάν την οικία του.
 
Στον αρχηγό του μικρού πολιτικού κόμματος, ο Δήμαρχος Πάφου, καταλογίζει φοροδιαφυγή από αγορά γης από επιχειρηματία τον οποίο πλήρωσε με «μαύρα».
 
Πάντως μέχρι στιγμής κανένας αρχηγός πολιτικού κόμματος δεν προέβη σε οποιαδήποτε δήλωσε ωστόσο κάποιοι ενδεχομένως να ζητήσουν από τον Δήμαρχο να ξεκαθαρίσει για ποια πρόσωπα αναφέρεται καθώς στιγματίζονται όλοι οι αρχηγοί κομμάτων.
 
 
Οι πρεσβείες και ο πορνογράφος
 
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Φαίδωνος σε νέες του καταγγελίες, αναφέρθηκε στην πρεσβεία της Κύπρου στην Κίνα, καταγγέλλοντας τουλάχιστον δυο λειτουργούς οι οποίοι, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, λαμβάνουν μίζες προκειμένου να αποστέλλουν Κινέζους στην Κύπρο για να παίρνουν διαβατήρια και μόνιμη κατοικία.
 
Επίσης, αναφέρθηκε σε πρέσβη της Κύπρου στο Παρίσι ο οποίος όπως κατήγγειλε, έχει τρεις συνεργάτες στην Πάφο οι οποίοι «του μάζευαν αρχαία και ακολούθως του τα έστελναν και αυτός με τη σειρά του τα πωλούσε παίρνοντας χρήματα».
 
Ο κ. Φαίδωνος μίλησε και για τον επενδυτή στην Πάφο ο οποίος όπως ισχυρίστηκε «δημιούργησε χρήματα μέσα από την παραγωγή ταινιών ερωτικού περιεχομένου» τονίζοντας πως ο συγκεκριμένος μπαινοβγαίνει στην Αρχιεπισκοπή.
 
«Μας τον πολυδιαφημίζουν και μας ταλαιπωρούν με την ανάπτυξη και με αυτόν τον κύριο εδώ και τέσσερα χρόνια αλλά κανείς δεν φρόντισε να μας πει ότι ο συγκεκριμένος κύριος είναι από τη βιομηχανία του πορνό που έφτιαξε τα λεφτά του την ίδια ώρα που μπαινοβγαίνει μέσα στην Αρχιεπισκοπή».
 
Ο Αρχιεπίσκοπος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Δήμαρχου στην μεσημβρινή εκπομπή του Σίγμα, ανέφερε ότι «δεν φοβάμαι ούτε την προβολή, ούτε τη δημοσιότητα, ούτε τους δημοσιογράφους ούτε το Δήμαρχο Πάφου».
 
«Δεν πρόκειται να δώσω συνέχεια στη δημόσια αντιπαράθεση και θα το αφήσω ως εδώ» ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος, ενώ ανέφερε ότι «όλα αυτά είναι προστυχιές». 
 

Δειτε Επισης

Επανασύλληψη 44χρονου για υποθέσεις εμπρησμών
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στα Κούκλια
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Απουσιάζει από την κατοικία του στην Πάφο 19χρονος (pics)
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Οι επιστημονικές εξετάσεις δίνουν απαντήσεις για τον θάνατο της οκτάχρονης Καισσαριανής
Καταχωρείται μέχρι την Παρασκευή η αίτηση για παύση Ελεγκτή-Ανοίγουν παλιά μέτωπα, ετοιμοπόλεμες οι δύο πλευρές
Δεκαεπτάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)