Κυριακή 11 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Απίστευτα βασανιστήρια από μητέρα στην ανήλικη κόρη της

  07/09/2017 10:44
Απίστευτα βασανιστήρια από μητέρα στην ανήλικη κόρη της

Απίστευτα βασανιστήρια από μητέρα στην ανήλικη κόρη της

  07/09/2017 10:44
Η ενδοοικογενειακή βία και σεξουαλική κακοποίηση παιδιών είναι θέματα που όταν βγουν στο φως της δημοσιότητας σοκάρουν και προκαλούν οργή. 

Συνήθως ο θύτης είναι ο πατέρας, αυτή τη φορά όμως η υπόθεση που έφτασε στην αστυνομία αφορούσε τη μητέρα , η οποία φέρεται να είναι επικίνδυνη και αδίστακτη στη συμπεριφορά προς την κόρη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πολίτης», πριν από μήνες έφτασε καταγγελία στην αστυνομία που αφορούσε μητέρα η οποία άσκησε βία σε βάρος του παιδιού της, τρίβοντας στο πρόσωπο της το λερωμένο εσώρουχο της γιατί το έβρεξε.

Ενώ, χωρίς δισταγμό για τις για τις επιπτώσεις που μπορεί η συμπεριφορά να προκαλέσει στον ψυχικό κόσμο του κοριτσιού, λόγω διαφορών που είχε με τον πατέρα «έσυρε» τρεις φορές το κοριτσάκι στον αστυνομικό σταθμό ώστε να καταγγείλει δήθεν σεξουαλική παρενόχληση.

Μετά από έρευνες της αστυνομίας και του Τμήματος Κοινωνικής Ευημερίας, καθώς και με την μαρτυρία της μικρής αποδείχτηκε  πως  δεν δέχτηκε ποτέ σεξουαλική κακοποίηση από το ν πατέρα της.

Ωστόσο, ο  πατέρας της ανήλικης έχει αιτηθεί από το 2015 τη φύλαξη και φροντίδα της κόρης του, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να αποφασιστεί ενώ, η ανήλικη δήλωσε πως επιθυμεί να επιστρέψει στο σπίτι της.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας