Κλειστοί δρόμοι σε όλη τη Λευκωσία λόγω εκδηλώσεων-Οι συστάσεις της Αστυνομίας

Κλειστοί θα είναι δρόμοι, σε όλη τη Λευκωσία, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, λόγω εκδηλώσεων, με την Αστυνομία να προβαίνει σε συστάσεις προς το κοινό, ώστε να αποφύγουν την ταλαιπωρία. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, λόγω της διεξαγωγής του Cyprus Road Races Grand Prix, που διοργανώνει η ΚΟΕΑΣ, από τις 8π.μ. σήμερα θα είναι κλειστές και οι τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας της λεωφόρου Στροβόλου, από τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά, μέχρι και την συμβολή της με την λεωφόρο Αθαλάσσας. Κλειστές για την κυκλοφορία θα είναι και οι δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας, της λεωφόρου Στροβόλου, από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αθαλάσσας, μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Αρχιεπισκόπου Κυπριανού (βιβλιοπωλείο Αγρότης). Η διακίνηση των οχημάτων σε αυτό το τμήμα του δρόμου, θα γίνεται αμφίδρομα, στις άλλες δύο λωρίδες του δρόμου.

Κλειστή λόγω της καρναβαλίστικης παρέλασης του Δήμου Αγλαντζιάς, θα παραμείνει από τις 8π.μ. μέχρι και τις 4μ.μ. σήμερα, η λεωφόρος Κυρηνείας στην Αγλαντζία. Ο δρόμος θα είναι κλειστός από την συμβολή του με τη λεωφόρο Λεμεσού, μέχρι και τη συμβολή του με την οδό Αρχαίων Σόλων.

Στις άλλες περιοχές δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε πρόβλημα, που να επηρεάζει σοβαρά την τροχαία κίνηση. Ωστόσο, εργασίες που διεξάγονται σε κάποια σημεία του οδικού δικτύου πιθανόν να επηρεάσουν την ομαλή διακίνηση των οχημάτων.

Όσοι θα διακινηθούν στις ορεινές περιοχές, προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού λόγω παγετού που πιθανό να υπάρχει, οι δρόμοι μπορεί να είναι ολισθηροί και επικίνδυνοι.

Σημειώνεται επίσης ότι για σκοπούς αποσυμφόρησης της τροχαίας κίνησης στην πλατεία Τροόδους, παρακαλούνται οι οδηγοί λεωφορείων κατά τα Σαββατοκυρίακα να ακολουθούν τα ακόλουθα δρομολόγια:

• Από Λεμεσό: Από το δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, να σταθμεύουν πριν την πλατεία Τροόδους, σε χώρο που θα τους υποδεικνύεται από μέλος της Αστυνομίας.

• Από Λευκωσία: Από το σταυροδρόμι στον Καρβουνά, να κατευθύνονται προς Σαϊττά και ακολούθως μέσω του δρόμου Λεμεσού – Πλατρών, προς την πλατεία Τροόδους, όπου θα σταθμεύουν πριν την πλατεία Τροόδους, σε χώρο που θα τους υποδεικνύεται από μέλος της Αστυνομίας.

• Από περιοχή Μόρφου: Από τον κυκλικό κόμβο Προδρόμου να κατευθύνονται προς Τροοδίτισσα και ακολούθως μέσω του δρόμου Λεμεσού – Πλατρών, προς την πλατεία Τροόδους, όπου θα σταθμεύουν πριν την πλατεία Τροόδους, σε χώρο που θα τους υποδεικνύεται από μέλος της Αστυνομίας.

Δειτε Επισης

Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας, Κυριάκος Χαραλάμπους
Τέλος στις κακοποιήσεις παιδιών ζητούν από Χαρτσιώτη μαθητές μέσω τέχνης (pics)
Παρατείνεται μέχρι τον Αύγουστο η δίκη του Κενάν Αγιάζ
Δύο καραμπόλες στο ίδιο σημείο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα
Υπ. Δικαιοσύνης: Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα προκάλεσε προβλήματα σε πασσάλους της ΑΗΚ και σε λάστιχα άρδευσης
Δεν σταματούν οι βομβιστικές επιθέσεις, έκρηξη σε γκαράζ οικίας στη Λακατάμια-Ζημιές σε ένα όχημα