Νεκρός ο 21χρονος μετά την ενέδρα-Ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ένταλμα σύλληψης

Υπέκυψε στα τραύματα του, ο αλλοδαπός που τραυματίστηκε κρίσιμα μετά την ενέδρα που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακή στην καρδιά της Λευκωσίας, με την Αστυνομία πλέον να διερευνά φόνο εκ προμελέτης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ενέδρα στην καρδιά της Λευκωσίας-Γάζωσαν όχημα, τραυματισμένο στο κεφάλι ένα πρόσωπο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα Alsweidani Ahmad,, 21 ετών από τη Συρία και ακόμη ένα πρόσωπο, επέβαιναν σε όχημα το οποίο φαίνεται να παρακολουθείτο και σε κάποια στιγμή το βράδυ, σε πάροδο του Αγίου Αντωνίου, ανοίχθηκε πυρ εναντίον τους, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί στο κεφάλι από σφαίρα.  

Ο δράστης, αφού γάζωσε το όχημα, το οποίο φέρει πάνω από πέντε σφαίρες, τράπηκε σε φυγή, ωστόσο οι έρευνες με βάση τις πληροφορίες που έφθασαν ενώπιον της Αστυνομίας, στράφηκαν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος ενός προσώπου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ προσώπων του υποκόσμου, τα οποία απασχόλησαν ξανά τόσο την Αστυνομία όσο και την ΥΚΑΝ. 

Ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από τον οδηγό του οχήματος, με τραύμα στο κεφάλι, ενώ μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και του Εγκληματολογικού όταν ενημερώθηκαν, έσπευσαν επί τόπου, όπου απέκλεισαν την σκηνή και άρχισαν έρευνες. 

Την ίδια ώρα, οι έρευνες στράφηκαν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, ενώ διερευνάται κατά πόσο με την ενέδρα συνδέεται και εμπρησμός που σημειώθηκε στο πρόσφατο παρελθόν, ο οποίος πυροδότησε την διαμάχη μεταξύ αλλοδαπών. 

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάφορα υποστατικά τα οποία καλύπτονται από κάμερες ασφαλείας, οι οποίες αναμένεται να τεθούν στο μικροσκόπιο των ανακριτών. 

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος συγκεκριμένου αλλοδαπού, επίσης γνωστού στην Αστυνομία, ο οποίος αναζητήθηκε χωρίς μέχρι στιγμής να εντοπιστούν τα ίχνη του. 

Καθοριστικής σημασίας είναι τα όσα κατέθεσε το δεύτερο πρόσωπο που επέβαινε στο όχημα το οποίο φαίνεται να ακολουθούσαν οι δράστες, ενώ από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια που θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, φαίνεται πως το όχημα των στόχων είχε περίπου πέντε με επτά πυροβολισμούς. 

   

  

 

Δειτε Επισης

Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας, Κυριάκος Χαραλάμπους
Τέλος στις κακοποιήσεις παιδιών ζητούν από Χαρτσιώτη μαθητές μέσω τέχνης (pics)
Παρατείνεται μέχρι τον Αύγουστο η δίκη του Κενάν Αγιάζ
Δύο καραμπόλες στο ίδιο σημείο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα
Υπ. Δικαιοσύνης: Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα προκάλεσε προβλήματα σε πασσάλους της ΑΗΚ και σε λάστιχα άρδευσης
Δεν σταματούν οι βομβιστικές επιθέσεις, έκρηξη σε γκαράζ οικίας στη Λακατάμια-Ζημιές σε ένα όχημα