Έριξε πάνω από πέντε σφαίρες ο δράστης-Στο κάδρο εμπρησμός και ανοιχτοί λογαριασμοί

Ενέδρα θανάτου έκρυβαν οι πυροβολισμοί που έπεσαν το βράδυ της Κυριακή στην καρδιά της Λευκωσίας, έπειτα από τους οποίους τραυματίστηκε ένα πρόσωπο, με τις έρευνες της Αστυνομίας να στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ενέδρα στην καρδιά της Λευκωσίας-Γάζωσαν όχημα, τραυματισμένο στο κεφάλι ένα πρόσωπο

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να πρόκειται για ανοιχτούς λογαριασμούς που είχαν μεταξύ τους αλλοδαποί, οι οποίοι είναι γνωστοί στην Αστυνομία αλλά και στην ΥΚΑΝ. 

Πληροφορίες αναφέρουν, πως το θύμα της ενέδρας, που τραυματίστηκε από τα πυρά, επέβαινε σε όχημα μαζί με άλλο ένα πρόσωπο, όταν ο δράστης άνοιξε πυρ εναντίον τους, σε πάροδο του Αγίου Αντωνίου στη Λευκωσία, γαζώνοντας το αυτοκίνητο τους. 

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από τον οδηγό του οχήματος, με τραύμα στο κεφάλι, ενώ μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και του Εγκληματολογικού όταν ενημερώθηκαν, έσπευσαν επί τόπου, όπου απέκλεισαν την σκηνή και άρχισαν έρευνες. 

Την ίδια ώρα, οι έρευνες στράφηκαν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, ενώ διερευνάται κατά πόσο με την ενέδρα συνδέεται και εμπρησμός που σημειώθηκε στο πρόσφατο παρελθόν. 

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάφορα υποστατικά τα οποία καλύπτονται από κάμερες ασφαλείας, οι οποίες αναμένεται να τεθούν στο μικροσκόπιο των ανακριτών. 

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, στο κάδρο των υπόπτων βρίσκονται συγκεκριμένα πρόσωπα, με τα οποία τόσο το θύμα όσο και το δεύτερο πρόσωπα είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς, χωρίς να αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να υπάρξουν εξελίξεις. 

Καθοριστικής σημασίας είναι τα όσα θα καταθέσει το δεύτερο πρόσωπο που επέβαινε στο όχημα το οποίο φαίνεται να ακολουθούσαν οι δράστες, ενώ από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια που θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, φαίνεται πως το όχημα των στόχων είχε περίπου πέντε με επτά πυροβολισμούς. 

   

  

 

Δειτε Επισης

Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»