Αναμένει έκθεση ο Πρόεδρος για τη βία στα γήπεδα-«Έδωσα οδηγίες να μελετηθούν μέτρα»

Έκθεση από την Υπουργό Δικαιοσύνης, η οποία θα συζήτηση το θέμα για την βία στα γήπεδα με τον Αρχηγό Αστυνομίας, αναμένει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος παρενέβη μετά και τα άγρια επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο μνημόσυνο του Γρίβα, για τα οποία υπήρχαν πληροφορίες ενώπιον των Αρχών, ωστόσο εκ του αποτελέσματος φαίνεται να μην λήφθηκαν επαρκή μέτρα ώστε να αποτραπούν. 

Ωστόσο, τα εν λόγω επεισόδια, δεν ήταν τα πρώτα τους τελευταίους μήνες, αφού σημειώθηκαν διαδοχικά έκτροπα εντός και εκτός γηπέδων, με τους χούλιγκαν να δείχνουν πως έχουν το πάνω χέρι, μετατρέποντας διάφορους χώρους σε πεδία μάχης, με την Αστυνομία να τρέχει από πίσω τους για να επιβάλουν την τάξη. 

Η κατάσταση που επικρατεί τους τελευταίους μήνες, φαίνεται να θορύβησαν την Κυβέρνηση, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναφέρει μετά τα επεισόδια στο μνημόσυνο του Γρίβα, «πως δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζονται αυτά τα απαράδεκτα φαινόμενα του χουλιγκανισμού από κάποιους ανεύθυνους παντελώς», για τους οποίους, όπως διαμήνυσε, «η πολιτεία θα πρέπει να πάρει αυστηρότερα μέτρα από όσα έχουμε μέχρι στιγμής πάρει. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να οδηγηθούμε και πιστεύω και η επόμενη Κυβέρνηση, σε αναρχία κάποιων κουκουλοφόρων οι οποίοι αμαυρώνουν τον αθλητισμό, αμαυρώνουν τελετές, αμαυρώνουν οτιδήποτε. Δεν έχουν θέση στοιχεία αναρχικά τα οποία καθοδηγούνται από ουσίες, και αντιλαμβάνεστε τι εννοώ». 

Κληθείς να σχολιάσει εκ νέου ο Πρόεδρος για τα μέτρα που αναμένεται να ληφθούν πριν την ολοκλήρωση της θητείας του, ο Πρόεδρος, μιλώντας στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της τελετής εγκαινίων του νέου κτηρίου του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, ανέφερε πως «έδωσα οδηγίες να μελετηθούν τα μέτρα και θα μου υποβληθεί σχετική έκθεση, έτσι ώστε να ληφθούν αποφάσεις».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ζητά ενημέρωση από Αρχηγό ο Πρόεδρος-«Δεν θα επιτρέψω να οδηγηθούμε σε αναρχία»

Δειτε Επισης

Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος
Οι παλαιστινιακές αρχές ζητούν έρευνα για τους ομαδικούς τάφους σε νοσοκομεία της Γάζας
Ε/κ και Τ/κ κόμματα ενθαρρύνουν προσπάθειες επανέναρξης συνομιλιών για Κυπριακό
Δύο εκατομμύρια Βρετανοί υποφέρουν από μακροχρόνια συμπτώματα Covid-Όσα δείχνει έρευνα
Απαντά στην καταχώρηση της αγωγής από τον Αναστασιάδη ο Δρουσιώτης-«Κίνηση πανικού και εκφοβισμού»
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
«Θα δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα»-H απάντηση του Κρεμλίνου για τους πυραύλους από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία
Διαμαρτυρία φοιτητών ΤΕΠΑΚ για μεταφορά μαθημάτων στην Πάφο
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
«Το Ισραήλ παρουσίασε χάρτες στους οποίους θα ελέγχει το 20% της Λωρίδας μετά τον πόλεμο»