Προσπάθησαν να απαγάγουν 30χρονο για να λύσουν διαφορές τους-Κρατούσαν ρόπαλο και μαχαίρι

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 26 και 27 ετών, προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο, για υπόθεση απόπειρας απαγωγής και σωρεία άλλων αδικημάτων, σε βάρος 30χρονου.

Σύμφωνα με τον Γραφείο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, το βράδυ της Πέμπτης λίγο πριν τις 22:00, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 30χρονο, ότι ενώ νωρίτερα το απόγευμα, γύρω στις 18:00 βρισκόταν στο σπίτι φιλικού του προσώπου, ένας άντρας, ηλικίας 26 ετών, ο οποίος επίσης βρισκόταν εκεί, του ανέφερε ότι 27χρονος τον ψάχνει, για να επιλύσουν κάποιες διαφορές τους

Ο παραπονούμενος ανέφερε στον 26χρονο ότι αν ο 27χρονος επιθυμεί να του μιλήσει, μπορεί τον συναντήσει. Ακολούθως, ο 26χρονος αποχώρησε από την κατοικία, για να επιστρέψει ύστερα από λίγο μαζί με άλλα δύο πρόσωπα. Σύμφωνα με τον 30χρονο, τα τρία πρόσωπα πιο πάνω πρόσωπα προσπάθησαν να τον μεταφέρουν δια της βίας, εκτός του σπιτιού και στην συνέχεια σε άλλο μέρος.

Ο 30χρονος αντέδρασε και αντιστάθηκε, ενώ με την βοήθεια και του ιδιοκτήτη του σπιτιού, ηλικίας 41 ετών κατάφερε να αποθύσει τους τρεις υπόπτους, που εγκατέλειψαν το σπίτι. Ο 26χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία του παραπονούμενου, είχε ένα ξύλινο ρόπαλο, ενώ οι άλλοι δύο άντρες είχαν στην κατοχή τους λοστούς και μαχαίρια.

Σύμφωνα με την καταγγελία, αφού οι τρεις εγκατέλειψαν το σπίτι, ο 30χρονος παραπονούμενος αντιλήφθηκε ότι προκλήθηκε ζημιά στο όχημα του, που είχε σταθμεύσει έξω από την κατοικία του 41χρονου. Το ύψος των ζημιών εκτιμάται στα 1300 ευρώ περίπου.

Για την υπόθεση εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης εναντίον των δύο προσώπων, ηλικίας 26 και 27 ετών, για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, απόπειρας απαγωγής, παράνομης εισόδου σε περιουσία, οπλοφορία προς διέγερση τρόμου και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία.

Στην συνέχεια, η Αστυνομία προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής στη σύλληψη του 27χρονου, ενώ λίγο πριν τις 20:00 συνελήφθη ο 26χρονος. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»