Τραγωδία στη Λεμεσό-Νεκρός ο 72χρονος οδηγός που προσέκρουσε σε δέντρο

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η οδική σύγκρουση που σημειώθηκε λίγο μετά τις 6:00 το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς νεκρός είναι ο οδηγός του οχήματος, Παντελής Πεπονιας, 72 ετών από τα Μανδρια.

Ο 72χρόνος οδηγούσε το αυτοκίνητό του στο δρόμο Πέρα παιδί – Μανδρια, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε δέντρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Σοβαρός τραυματισμός οδηγού σε τροχαίο στη Λεμεσό

Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου πιστοποιήθηκε ο θάνατος του. 

Η Τροχαία Λεμεσού, σε συνεργασία με τον αστυνομικό σταθμό Πλατρών διενεργούν εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου και του δυστυχήματος.

Δεν φορούσε τη ζώνη του

Σε δηλώσεις του ο Βοηθός Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, ανέφερε πως «είχαμε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη στο δευτερεύων οδικό δίκτυο της επαρχίας Λεμεσού και συγκεκριμένα στον δρόμο από το χωριό Πέρα Πεδί προς το χωριό Μανδριά.

Ελληνοκύπριος οδηγός, ο οποίος κατευθυνόταν προς το χωριό Μανδριά, γύρω στις 6:00 τη νύχτα, σε κάποιο σημείο του δρόμου φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο πλαγιολίσθησε κι αφού κινήθηκε αριστερά της πορείας του, προσέκρουσε πάνω σε δέντρο».

Σύμφωνα με τον κ. Καφά, από την πρόσκρουση του οχήματος πάνω στο δέντρο, ο οδηγός, ο οποίος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, μετακινήθηκε και χτύπησε μέσα στο αυτοκίνητό του, στη θέση του συνοδηγού, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο τον θάνατο. Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

  

  

Δεύτερο μέσα σε λίγες ώρες

Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η δεύτερη θυσία αίματος στην άσφαλτο σε λίγες μόνο ώρες, καθώς τα ξημερώματα βρήκε τραγικό θάνατο η 53χρονη Ανδριάνα Μοκάνου από τη Ρουμανία, κάτοικος Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη 1:35 τα ξημερώματα της Δευτέρας σημειώθηκε σύγκρουση δυο οχημάτων στη διασταύρωση των οδών Γρηγόρη Αυξεντίου με τη Λεωφόρο Ν. Νικολαΐδη στην περιοχή δικαστηρίων στην Πάφο. Το πρώτο όχημα οδηγούσε 53χρονη κάτοικος Πάφου και το δεύτερο αυτοκίνητο οδηγούσε 31χρονος κάτοικος Πάφου, με συνεπιβάτιδες δύο γυναίκες 29 και 53 ετών.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι τρεις γυναίκες, οι οποίες μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος της 53χρονης, η οποία ήταν συνεπιβάτης του δεύτερου οχήματος.

Οι άλλες δύο γυναίκες, η 29χρονη συνεπιβάτιδα του δεύτερου οχήματος και η 53χρονη οδηγός του πρώτου οχήματος, τραυματίστηκαν ελαφρά και κρατήθηκαν για περαιτέρω νοσηλεία κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Στους οδηγούς των δύο οχημάτων, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης, με αρνητικό αποτέλεσμα. Τα αίτια της πρόκλησης του θανατηφόρου διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα
Κάλεσε την Τουρκία να αρπάξει την ευκαιρία, βλέπει διάθεση από Γερμανία για πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠτΔ
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Στεφάνου: Διαχρονική η στήριξη ΑΚΕΛ στα αιτήματα των πολύτεκνων
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Το υπόμνημα που κατέθεσε ο Φλώρος στην ανακρίτρια-«Ατυχές το περιστατικό, ουδέποτε τον χτύπησα στο πρόσωπο»