Έκαψε όχημα πολυτελείας και συνελήφθη-Στις Κεντρικές ο ιδιοκτήτης

Yπό κράτηση τέθηκε 38χρονος για υπόθεση εμπρησμού οχήματος στην Πέγεια προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, ο εμπρησμός του οχήματος διαπράχτηκε στις 9 Δεκεμβρίου, στις 23:30.

Το όχημα η αξία του οποίου ανέρχεται στις 40 χιλ. ευρώ είναι ιδιοκτησίας 31χρονου ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης στις κεντρικές φυλακές.

Το όχημα, είπε ο κ. Νικολάου, ήταν σταθμευμένο εντός του χώρου στάθμευσης της πολυκατοικίας που διέμενε στην περιοχή της Πέγειας ο παραπονούμενος και από την φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, διαφάνηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης. Για την υπόθεση εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον 38χρονου ο οποίος  συνελήφθη την Τρίτη  στις 23:50 και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Δειτε Επισης

Καταγγελίες για χημικά και δακρυγόνα στην αντικατοχική στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου-«Οι αστυνομικοί μας είπαν ήταν πολιτική εντολή»
Έντονη αντίδραση ΕΛΑΜ για την άγρια συμπλοκή στη Λευκωσία-«Αυξάνεται καθημερινά το αίσθημα ανασφάλειας»
Προσπάθησε να φύγει από την Κύπρο με 170 κούτες αδασμολόγητα τσιγάρα-Συνελήφθη 37χρονη (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός σπέρνει τον τρόμο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου
Στα χέρια των Αρχών υλικό από CCTV για το θανατηφόρο με θύμα την 58χρονη-Ψάχνουν ακόμη τον 18χρονο
Αυτοί εξακολουθούν να αναζητούνται από την Αστυνομία για το ξυλοδαρμό τουρίστα στην Αγία Νάπα (pics)
Κυκλοφορούσε με μαχαίρι και πλαστή ταυτότητα και δάγκωσε αστυνομικό για να ξεφύγει της σύλληψης
Αναζητείται από την Αστυνομία για κλοπή τσάντας που σημειώθηκε τον Απρίλιο (pics)
Χάθηκαν τα ίχνη 56χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Οδηγούσε κλεμμένο όχημα, προσπάθησε να διαφύγει της Αστυνομίας και προκάλεσε ατυχήματα 22χρονος