Τρίτη 7 Φεβ, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Επεισόδια μεταξύ μαθητών-Κροτίδες, καπνογόνα και μολότοφ

  09/12/2022 14:01
Επεισόδια μεταξύ μαθητών-Κροτίδες, καπνογόνα και μολότοφ

Επεισόδια μεταξύ μαθητών-Κροτίδες, καπνογόνα και μολότοφ

  09/12/2022 14:01

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν σε σχολείο Μέσης Εκπαίδευσης στη Λεμεσό, μεταξύ μαθητών, κατά τα οποία έγινε χρήση κροτίδων, καπνογόνων αλλά και μολότοφ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 9:00 το πρωί λήφθηκε κλήση, η οποία έκανε λόγο για αναστάτωση σε Λύκειο στη Λεμεσό. Συγκεκριμένα, ομάδα νεαρών προσώπων, που εικάζεται ότι είναι μαθητές, μαζεύτηκε στη δυτική πλευρά του Λυκείου Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και έριχναν καπνογόνα και κροτίδες.

Μέλη του ΤΑΕ και ΟΠΕ Λεμεσού μετέβησαν στο σχολείο, ώστε να διενεργήσουν επιτόπιες εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως μερίδα μαθητών του συγκεκριμένου Λυκείου, αλλά και εξωσχολικοί ήταν μαζεμένοι στο μέρος και επρόκειτο να αναχωρήσουν για εκδρομή στην Κακοπετριά.

Τότε, ομάδα νεαρών κουκουλοφόρων άρχισε να ρίχνει κροτίδες και μολότοφ στον δρόμο και μία εξ αυτών έπληξε όχημα που ήταν σταθμευμένο στο σημείο, προκαλώντας πυρκαγιά, την οποία κατέσβεσε παρευρισκόμενος. Το όχημα υπέστη ελαφρές ζημιές στην οροφή.

Πάντως, όπως αναφέρει η Αστυνομία, τόσο οι μαθητές όσο και οι κουκουλοφόροι είχαν αποχωρήσει πριν την άφιξη των Αρχών στο σημείο. Από τη σκηνή συλλέχθηκαν διάφορα τεκμήρια και οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας