Πιάστηκαν να φορτώνουν κλοπιμαία στο όχημά τους-Στην κατοχή τους και ναρκωτικά

Γύρω στις 7.45 σήμερα το πρωί λήφθηκε πληροφορία που αφορούσε δύο πρόσωπα τα οποία εξέρχονταν οικίας που δεν ήταν δική τους σε χωριό της επαρχίας Πάφου και φόρτωναν αντικείμενα στο αυτοκίνητο τους.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο όπου κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, διαπιστώθηκε ότι η συγκεκριμένη κατοικία είχε διαρρηχθεί, ενώ από το σημείο παραλήφθηκαν διάφορες δειγματοληψίες για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, μέλη του ΤΑΕ Πάφου ανέκοψαν συγκεκριμένο όχημα για έλεγχο και στο οποίο επέβαιναν 58χρονη και 35χρονος και οι δύο κάτοικοι της επαρχίας Πάφου.

Οι πιο πάνω συνελήφθησαν αφού εναντίον τους εκκρεμούσαν εντάλματα προστίμου και στη συνέχεια κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε ένα πλαστικό δοχείο το οποίο περιείχε 9 νάιλον συσκευασίες με άσπρη κρυσταλλική ουσία που μοιάζει με μεθαμφεταμίνη, συνολικού βάρους 4,5 γραμμαρίων περίπου καθώς και άλλες 8 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν άσπρη κρυσταλλική ουσία που μοιάζει με μεθαμφεταμίνη, συνολικού βάρους 2,5 γραμμαρίων περίπου.

Επίσης, στην κατοχή της 58χρονης εντοπίστηκε στο πορτοφόλι της χρηματικό ποσό καθώς και 17 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν άσπρη κρυσταλλική ουσία που μοιάζει με μεθαμφεταμίνη, συνολικού βάρους 7 γραμμαρίων περίπου.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία της 58χρονης στην παρουσία του 35χρονου τον οποίο φιλοξενεί κατά διαστήματα όπου εντοπίστηκε μια ζυγαριά ακριβείας στην οποία υπήρχαν ίχνη άσπρης σκόνης που μοιάζει με μεθαμφεταμίνη.

Εντοπίστηκαν επίσης έντεκα πίνακες ζωγραφικής, εννιά κινητά τηλέφωνα, οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών, πύργος ηλεκτρονικού υπολογιστή, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, έντεκα ζευγάρια γυαλιά ηλίου, καθώς επίσης και δύο φυσίγγια στρατιωτικού τυφεκίου.

Τα πιο πάνω πρόσωπα επανασυνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά σε οχήματα στην Γεροσκήπου εκτιμά η Αστυνομία
Δύο νέα λεωφορεία για τους εγκλωβισμένους ενέκρινε το Υπουργικό
Πράσινο Υπουργικού για εκσυγχρονισμό διαχείρισης τ/κ περιουσιών-Τι αλλάζει στα κριτήρια διάθεσης
Καταργείται η υπόδειξη αρνητικού τεστ κορωνοϊού σε νοσοκομεία και οίκους ευγηρίας
«Ναι» στα αιτήματα των συγγενών από την Ευρωβουλή-Σιγή ιχθύος από το Μαξίμου
Άνοιξαν πυρ κατά δικηγορικού γραφείου στην Πάφο
Εξωθούσαν ανήλικες στην πορνεία και τις πλήρωναν με κοκαΐνη στην Αθήνα-Τέσσερις συλλήψεις
Μόρφου Νεόφυτος για το σκάνδαλο στη Μονή-«Δαιμονικές δυνάμεις κάνουν πολλαπλές επιθέσεις, δοκιμάζεται η πίστη»
Έτοιμο να αποπλεύσει για Γάζα το δεύτερο πλοίο με 500 τόνους βοήθειας
Απάντηση Αθήνας σε Ερντογάν-«Οι δηλώσεις για την Κύπρο προσβάλλουν τη μνήμη των θυμάτων»