Κυριακή 29 Ιαν, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Υποστήριξε ότι πυροβολήθηκε το αυτοκίνητό του ο Ε/κ που μπούκαρε στο οδόφραγμα

  06/12/2022 16:20
Υποστήριξε ότι πυροβολήθηκε το αυτοκίνητό του ο Ε/κ που μπούκαρε στο οδόφραγμα

Υποστήριξε ότι πυροβολήθηκε το αυτοκίνητό του ο Ε/κ που μπούκαρε στο οδόφραγμα

  06/12/2022 16:20

Στις κεντρικές φυλακές του ψευδοκράτους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης οδηγήθηκε σήμερα ο 34χρονος ε/κ που πέρασε με το αυτοκίνητό του από το τ/κ σημείο ελέγχου στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας παρά το ότι η «αστυνομία» τον προειδοποίησε ότι δεν μπορεί.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο 34χρονος Α.Ν οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του «επαρχιακού δικαστηρίου» Λευκωσίας με την κατηγορία της παραβίασης στρατιωτικής περιοχής πρώτου βαθμού. Το «δικαστήριο» αποφάσισε ότι θα παραμείνει προφυλακιστέος στις κεντρικές φυλακές μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης κι αφού απέρριψε το να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

Ο «αστυνομικός ανακριτής» δήλωσε ότι ο ύποπτος δεν έδωσε κατάθεση, αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτεστ και να υπογράψει την κοινοποίηση της υπόθεσης. Υπάρχει, συνέχισε, καθαρή εικόνα της κάμερας για το συμβάν, αλλά και μάρτυρες.

Ο Ε/κ ανέφερε στο «δικαστήριο» ότι δεν του είπαν ότι δεν μπορούσε να περάσει από το οδόφραγμα και ότι τον κακομεταχειρίστηκαν. Υποστήριξε επίσης ότι πυροβολήθηκε το αυτοκίνητό του

Η ιστοσελίδα της Γενί Ντουζέν αναφέρει ότι από το συγκεκριμένο οδόφραγμα περνάνε μόνο διπλωματικά αυτοκίνητα και απαγορεύεται η διέλευση πολιτικών οχημάτων.

Ο 34χρονος συνελήφθη λίγο μετά που πέρασε με ταχύτητα από το τ/κ σημείο ελέγχου και αφού προκάλεσε ζημιά στην απαγορευτική μπάρα, μέσω του συστήματος παρακολούθησης καμερών για την αστική ασφάλεια (MOBESE).

Τα πλάνα από το περιστατικό δόθηκαν στην δημοσιότητα και έχουν αναρτηθεί σε πολλές ιστοσελίδες τ/κ ΜΜΕ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: H στιγμή που Ε/κ οδηγός μπουκάρει στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας