Παρασκευή 3 Φεβ, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Περήφανοι για τους Πυροσβέστες μας!

  06/12/2022 13:48
Περήφανοι για τους Πυροσβέστες μας!

Περήφανοι για τους Πυροσβέστες μας!

  06/12/2022 13:48

 Στους Πυροσβέστες της Κύπρου και στο πολύπλευρο έργο τους είναι αφιερωμένη η νέα, ξεχωριστή εκστρατεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου, η οποία πραγματοποιείται με τη στήριξη του Nurofen, του κορυφαίου brand σκευασμάτων αντιμετώπισης πόνου παγκοσμίως.

Πυρήνας της εκστρατείας είναι ένα συναρπαστικό βίντεο – αφιέρωμα που δημιουργήθηκε με πρωταγωνιστές τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου. Στόχος του αφιερώματος είναι να προβάλλει το πραγματικό θάρρος, τη δύναμη και την αποφασιστικότητα των ανδρών και γυναικών που απαρτίζουν την Υπηρεσία, μέσα από μια κεντρική ιστορία η οποία προκαλεί πληθώρα συναισθημάτων.

Κεντρικός ήρωας της ιστορίας είναι ένας πυροσβέστης ο οποίος ταξιδεύει πίσω σε μια δική του παιδική ανάμνηση, έντονα χαραγμένη στο μυαλό του και η οποία τον σημάδευσε αλλά και τον ενέπνευσε να ακολουθήσει το επάγγελμα του Πυροσβέστη. Ακριβώς γιατί μέσα από αυτή την εμπειρία βίωσε ο ίδιος το θάρρος που χρειάζεται να αψηφάς τον κίνδυνο και να ρισκάρεις για να προσφέρεις βοήθεια και ασφάλεια στους συνανθρώπους σου.   

Γύρω από την κεντρική ιστορία ξεδιπλώνεται το πολύπλευρό έργο και η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μέσα από τις διαφορετικές καταστάσεις που καθημερινά οι Πυροσβέστες καλούνται να αντιμετωπίσουν. Οι σκηνές εστιάζουν στις σωματικές και ψυχικές ικανότητες που επιδεικνύουν οι Πυροσβέστες σε κάθε αποστολή τους. Παράλληλά, μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών της ιστορίας μπορεί κανείς να καταλάβει τις δυσκολίες, αλλά και το πόσο σπουδαίο πράγμα είναι η διάσωση μιας ζωής.    

Για τη δημιουργία του βίντεο αυτού συμμετείχαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από όλη την Κύπρο καθώς και εθελοντές οι οποίοι μέσα από τις εμπειρίες τους μεταφέρουν στο κοινό πραγματικές εικόνες και αληθινά συναισθήματα. Το βίντεο είναι αφιερωμένο σε όλους τους Πυροσβέστες της Κύπρου που καθημερινά είναι στην υπηρεσία του κοινού και ιδιαίτερα σε όσους χάθηκαν εν ώρα υπηρεσίας.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Youtube https://youtu.be/dLdsTxFuZO4.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας