Πέμπτη 2 Φεβ, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Καλεί τη Δράκου να παρέμβει για τα επεισόδια ο κλάδος ΑΣΔΥΚ

  05/12/2022 18:03
Καλεί τη Δράκου να παρέμβει για τα επεισόδια ο κλάδος ΑΣΔΥΚ

Καλεί τη Δράκου να παρέμβει για τα επεισόδια ο κλάδος ΑΣΔΥΚ

  05/12/2022 18:03

Το Προεδρείο του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος της Ανεξάρτητης Συντεχνίας Δημοσίων Υπαλλήλων Κύπρου (ΚΑΣ-ΑΣΔΥΚ), με ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα καταδικάζει "τα ντροπιαστικά επεισόδια που σημειώθηκαν από ομάδες χούλιγκαν, πριν από την έναρξη του αγώνα μεταξύ των ομάδων Απόλλωνα – ΑΕΛ στο Τσίρειο στάδιο, που είχαν ως αποτέλεσμα την ακύρωση του αγώνα για λόγους ασφάλειας, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία".  

Περαιτέρω αφού αναφέρει ότι "τέτοιες συμπεριφορές, δήθεν φιλάθλων, αμαυρώνουν τον αθλητισμό", ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος καταθέτει την έντονη ανησυχία του για τα απαράδεκτα επεισόδια και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου προς όλους τους αρμόδιους".

Αναφέρει επίσης ότι το ζήτημα της ασφάλειας και της ομαλότητας στα γήπεδα δεν αποτελεί αποκλειστική ευθύνη της Αστυνομίας και του κάθε αστυνομικού, προσθέτοντας ότι στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων ουσιαστικό ρόλο καλούνται να διαδραματίσουν τα αθλητικά σωματεία και οι διοικήσεις τους, η ΚΟΠ και ο Σύνδεσμος διαιτητών.

Αναφέρει ακόμα πως απαιτεί ανάληψη ευθυνών, από την ηγεσία της Αστυνομίας απαιτεί να αντιδράσει και να θέσει επιτακτικά και αποφασιστικά το ζήτημα στην ορθή του διάσταση και από την Υπουργό Δικαιοσύνης να αναλάβει πρωτοβουλία εισαγωγής μέτρων για πάταξη αυτών των απαράδεκτων φαινομένων.

"Απαιτούμε από τα κόμματα, που έχουν κομματικοποιήσει το κυπριακό ποδόσφαιρο να αναλάβουν τις ευθύνες τους και επιτέλους, να απαγκιστρωθούν από τον χώρο του ποδοσφαίρου", συμπληρώνει ο Κλάδος.

Πηγή: KYΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας