Τρίτη 7 Φεβ, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Συλληφθέντας πέθανε εντός περιπολικού-Επιρρίπτει ευθύνες σε Αστυνομία η οικογένεια

  05/12/2022 12:00
Συλληφθέντας πέθανε εντός περιπολικού-Επιρρίπτει ευθύνες σε Αστυνομία η οικογένεια

Συλληφθέντας πέθανε εντός περιπολικού-Επιρρίπτει ευθύνες σε Αστυνομία η οικογένεια

  05/12/2022 12:00

Υπόθεση αιφνίδιου θανάτου διερευνά η Αστυνομία, σε σχέση με το θάνατο 65χρονου ο οποίος λίγο μετά τη σύλληψη του και ενώ βρισκόταν στο περιπολικό, έχασε τις αισθήσεις και όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 

Σύμφωνα με την εκδοχή της Αστυνομίας, αστυνομικοί είχαν μεταβεί στην οικία για να τον συλλάβουν, καθώς εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για βία στην οικογένεια, ωστόσο στην θέα των αστυνομικών, άρχισε να τρέχει με σκοπό να διαφύγει. 

Σε κάποια στιγμή, όπως υποστηρίζει η Αστυνομία, σταμάτησε και έγινε κατορθωτή η σύλληψη του, ενώ όταν εισήλθε στο περιπολικό, λίγη ώρα αργότερα έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ωστόσο οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του. 

Η οικογένεια του θύματος, καταλογίζει ευθύνες στην Αστυνομία και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που μετέδωσε η εφημερίδα Πολίτης, εντός της ημέρας αναμένεται να προβεί σε καταγγελία στην Ανεξάρτητη Αρχή Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας. 

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 65χρονου θα διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργήσουν η επικεφαλής της Ιατροδικαστικής, Αγγελική Παπέττα και ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ενώ η οικογένεια θα εκπροσωπηθεί από ιδιώτη ιατροδικαστή, ώστε να εξετάσει το ενδεχόμενο το θύμα να χτυπήθηκε από αστυνομικούς, όπως ισχυρίζεται η οικογένεια. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του Πολίτη, η οικογένεια καταγγέλλει πως ο 65χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς πως αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας αλλά δεν τον έλαβαν υπόψη, ενώ ισχυρίζονται πως όταν τα μέλη της Δύναμης τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, στην συνέχεια έφυγαν. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας