Σάββατο 4 Φεβ, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Πολίτες εντόπισαν όπλο, γάντια και κουκούλα κοντά από τη σκηνή της απόπειρας φόνου

  04/12/2022 14:31
Πολίτες εντόπισαν όπλο, γάντια και κουκούλα κοντά από τη σκηνή της απόπειρας φόνου

Πολίτες εντόπισαν όπλο, γάντια και κουκούλα κοντά από τη σκηνή της απόπειρας φόνου

  04/12/2022 14:31

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές μετά από πληροφορία για εντοπισμό οπλισμού σε κοντινό σημείο από τη σκηνή της απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε το πρωί στην περιοχή της Ορόκλινης στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φιλικά πρόσωπα του 42χρόνου και του 39χρονου, που βρέθηκαν στο στόχαστρο του δράστη, υποψιάστηκαν πιθανή διαδρομή που ακολουθήσε ο επίδοξος δολοφόνος, την ακολουθήσαν και εντόπισαν σε κοντινή απόσταση από τη σκηνή ένα πυροβόλο όπλο, γάντια και κουκούλα.

Αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομία, μέλη τη οποίας έφτασαν στο σημείο και παρέλαβαν τα τεκμήρια για εξετάσεις. Πρόκειται για σημαντικά τεκμήρια τα οποία ενδεχομένως να δείξουν το πρόσωπο που άνοιξε πυρ κατά του οχήματος, στο οποίο επέβαιναν ο 42χρονος, ο 39χρονος και το εξάχρονο παιδί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης χρησιμοποίησε πυροβόλο όπλο και στη σκηνή εντοπίστηκε αριθμός από κάλυκες.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ η πλευρά του 42χρονου που φαίνεται να ήταν ο στόχος, στρέφει τα βλέμματα προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και σε πρόσωπα με τα οποία έχουν ανοικτούς λογαριασμούς, τόσο ο ίδιος, όσο και συγγενικό του πρόσωπο, στον οποίο ο δράστης και οι ηθικοί αυτουργοί ενδεχομένως να ήθελαν να στείλουν μήνυμα.

Υπενθυμίζεται πως, από του πυροβολισμούς ο 42χρονος οδηγός τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα και το πόδι, ενώ διαμπερές τραύμα στο πόδι φέρει και το εξάχρονο παιδί, που καθόταν πίσω από την θέση του οδηγού.

Ο 42χρoνος εισήχθη στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, ενώ το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Παιδιατρικό Τμήμα του νοσοκομείου, όπου πιθανόν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας