Εισήλθε το παιδί στο όχημα, πυροβολούσε αδιακρίτως-Η σύνδεση με γνωστό πρόσωπο

Τεταμένη είναι η κατάσταση στη Λάρνακα, μετά την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ορόκλινη, έπειτα από την οποία τραυματίστηκε και ένα εξάχρονο παιδάκι, γεγονός που πυροδότησε το κλίμα, ανάμεσα σε πρόσωπα που έχουν ανοικτούς λογαριασμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παραμόνευε ο δράστης της απόπειρας φόνου-Γνώριζε πως πήγαιναν κυνήγι

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο 42χρονος, ο 39χρονος και το παιδί του θα μετέβαιναν για κυνήγι, κάτι που συνηθίζουν να κάνουν κάθε βδομάδα. Γύρω στις 5:30 το πρωί της Κυριακής, ο δράστης, φαίνεται να παραμόνευε έξω από την πολυκατοικία και να γνώριζε τις κινήσεις του 42χρονου.

Όταν στο όχημα εισήλθε ο 39χρονος μαζί με το εξάχρονο παιδί του και όταν ο 42χρονος οδηγός του οχήματος άρχισε να διανύει μερικά μέτρα, τότε ο δράστης άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. Αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 42χρονος οδηγός στην κοιλιακή χώρα και το πόδι, ενώ διαμπερές τραύμα στο πόδι φέρει και το εξάχρονο παιδί, που καθόταν πίσω από την θέση του οδηγού.

Ο 42χρνος εισήχθη στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, ενώ το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Παιδιατρικό Τμήμα του νοσοκομείου, με τραύμα στο πόδι, όπου πιθανόν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος είναι συγγενικό πρόσωπο γνωστού προσώπου και δεν αποκλείεται ο δράστης να ήθελε να στείλει μήνυμα. 

Το στρατόπεδο των στόχων στρέφει τα βλέμματα προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, ενώ θεωρούν πως ενδεχομένως να ήθελαν να σταλεί μήνυμα στο συγγενικό πρόσωπο του 42χρονου. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στρέφουν τα βλέμματά τους σε πρόσωπα που είτε ήταν, είτε είναι ενεταγμένα στο πρόγραμμα μαρτύρων της ΥΚΑΝ, με την Αστυνομία να αρχίζει την λήψη καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα, ειδικότερα από αυτούς με τους οποίους υπάρχουν ανοικτοί λογαριασμοί.

Η σκηνή μετά την απόπειρα φόνου αποκλείστηκε για έρευνες, κατά τις οποίες παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, ενώ άρχισαν να εξετάζονται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Δεδομένου πως από την απόπειρα φόνου τραυματίστηκε παιδί, κάτι που παραβιάζει τους άγραφους νόμους της νύχτας, προκλήθηκε αναστάτωση στη Λάρνακα, με το βάρος πλέον να πέφτει στους ώμους της Αστυνομίας για εξιχνίασή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άνοιξαν πυρ κατά οχήματος-Βρισκόταν μέσα δεκάχρονο παιδάκι

Δειτε Επισης

Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Ισότητα: Εκτεθειμένοι σε ψευδείς καταγγελίες οι Αστυνομικοί
Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων
Ανακαλούνται όλες οι άδειες που έχουν εκδοθεί για χρήση πυροτεχνημάτων μετά τη φωτιά που ξέσπασε
Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον