Τετάρτη 30 Νοε, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας και συνελήφθη για κλοπή 50 καταλυτών

  24/11/2022 08:59
Έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας και συνελήφθη για κλοπή 50 καταλυτών

Έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας και συνελήφθη για κλοπή 50 καταλυτών

  24/11/2022 08:59

Άνδρας ηλικίας 36 ετών συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με υπόθεση διάρρηξης καταστήματος εμπορίας εξαρτημάτων οχημάτων στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, που διενεργήθηκε τον Οκτώβριο του 2021, από το οποίο κλάπηκε μεγάλος αριθμός καταλυτών αυτοκινήτων.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «ιδιοκτήτης καταστήματος πώλησης μεταχειρισμένων εξαρτημάτων οχημάτων που βρίσκεται στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, κατήγγειλε στην Αστυνομία στις 19 Οκτωβρίου 2021, ότι το βράδυ μεταξύ των ημερομηνιών 18 και 19 του μήνα, διαπράχθηκε διάρρηξη στο κατάστημα του, από όπου κλάπηκαν 50 καταλύτες αυτοκινήτων. Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε η διάρρηξη του υποστατικού».

Από τις εξετάσεις που έγιναν, προέκυψαν στοιχεία εναντίον άνδρα ηλικίας 36 ετών, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο, αφού όπως διαπιστώθηκε είχε αναχωρήσει από την Κύπρο.

Προστίθεται ότι «λίγο πριν τη μία το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου, ο 36χρονος έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με πτήση από χώρα του εξωτερικού. Κατά τον έλεγχο από μέλη της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι αυτός καταζητείτο σχετικά με την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής και συνελήφθη βάσει του δικαστικού εντάλματος που είχε εκδοθεί εναντίον του».

Ανακρινόμενος από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου «ο 36χρονος φέρεται να ομολόγησε τη διάπραξη της διάρρηξης και της κλοπής των καταλυτών. Ο άνδρας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για καταχώρηση της υπόθεσης για εκδίκαση».

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση έχουν οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου άλλα τρία πρόσωπα και η εκδίκαση συνεχίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας