Χιλιάδες ευρώ κάτω από το στρώμα του Τούρκου-Ερωτήματα για το πώς και το γιατί

Χρηματικό ποσό ύψους δύο χιλιάδων ευρώ εντοπίστηκε κάτω από το στρώμα, στο κελί του βασικού υπόπτου, που κρατείται στα κρατητήρια της Λακατάμιας, για το φόνο του 41χρονου τουρκοκύπριου στις Κεντρικές Φυλακές, Tansu Cidan, με τα ερωτήματα να που εγείρονται να είναι πώς βρέθηκαν στην κατοχή του και τι θα έκανε αυτά τα λεφτά.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες επιβεβαίωσε αρμόδια αστυνομική πηγή, κάτω από το στρώμα του τούρκου εντοπίστηκε το ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ σε μετρητά, ωστόσο άγνωστο πώς του μεταφέρθηκαν, αφού φρουρείται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και μάλιστα η Αστυνομία είχε αναφέρει πως αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας του, μετά και τη φωτιά που έθεσε στο κελί του. 

Σημειώνεται πως ο τούρκος κρατείται στη Λακατάμια από τις 28 Οκτωβρίου, ενώ πριν τον επισκεφθεί οποιοδήποτε πρόσωπο υποβάλλεται σε έλεγχο, όπως σε έλεγχο υποβάλλεται και ο ίδιος ο κρατούμενος πριν και μετά την μεταφορά του. 

Ωστόσο, άγνωστο πώς βρέθηκαν στην κατοχή του τα χρήματα, ενώ μεγαλύτερο ερώτημα αποτελεί το τί θα έκανε τα χρήματα στα κρατητήρια. 

Στο μεταξύ, ο τούρκος, μέσω των δικηγόρων του απέστειλε την καταγγελία του σε βάρος αστυνομικού που υπηρετούσε στα κρατητήρια, ο οποίος, μετά από την επίσκεψη της συζύγου του υπόπτου, της απέστειλε αίτημα φιλίας. Κάτι, που ο ύποπτος θεώρησε προκλητικό και για αυτό αντέδρασε και φώναζε κατά την προσαγωγή του στο Δικαστήριο. Μετά την καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας, ο αστυνομικός μετατέθηκε, ενώ ο Αρχηγός διέταξε έρευνα, το αποτέλεσμα της οποίας παραμένει άγνωστο. 

Λίγες μέρες αργότερα, ο τούρκος ισχυρίστηκε πως ένιωθε αδιαθεσία και ήθελε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να επιστρατευτούν ισχυρές δυνάμεις για την μεταφορά του. Ωστόσο, ο ύποπτος αντέδρασε ως προς τον τρόπου που του φόρεσαν χειροπέδες και στη συνέχεια αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο κελί του, όπου και έθεσε φωτιά με αναπτήρα που είχε στην κατοχή του. Ωστόσο, όπως μας ανέφερε αρμόδια πηγή, άγνωστο πώς βρέθηκε στην κατοχή του αναπτήρας. 

Ο ύποπτος παραμένει υπό κράτηση, ενώ την Παρασκευή αναμένεται να παραπεμφθεί σε δίκη, μαζί με άλλα πρόσωπα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανανέωση διατάγματος και πρόσω ολοταχώς για δίκη οι ύποπτοι για τον φόνο Tansu

Δειτε Επισης

Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Δείχνει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω της διχοτόμησης η έκθεση των ΗΕ-Υποδείξεις για τα οδοφράγματα
Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της ΓΔ Ανάπτυξης διαπιστώνει η Ελεγκτική
Ο πρώην μεγιστάνας των κρυπτονομισμάτων Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης
«Δεν έδωσε άδεια Ευρωπαϊκός οργανισμός για ηλεκτρική διασύνδεση Τουρκίας-ψευδοκράτους»
Κακοκαιρία στην Ισπανία-Νεκροί δύο άνθρωποι που παρασύρθηκαν από τα κύματα
«Οι ΗΠΑ δεν διαβίβασαν στη Ρωσία όλα τα στοιχεία για την προετοιμασία της τρομοκρατικής στη Μόσχα»
BINTEO: Μαθητής συγκινεί... Ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή καθηγήτρια
Κατηγορεί ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ για λαϊκισμό το ΔΗΚΟ στον απόηχο των αντιδράσεων για τα μέτρα
Κυπριακό, ελληνοτουρκικά, ευρωεκλογές, συζήτησαν Καρογιάν-Κουτσούμπας