Τετάρτη 30 Νοε, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Χιλιάδες ευρώ κάτω από το στρώμα του Τούρκου-Ερωτήματα για το πώς και το γιατί

  23/11/2022 15:28
Χιλιάδες ευρώ κάτω από το στρώμα του Τούρκου-Ερωτήματα για το πώς και το γιατί

Χιλιάδες ευρώ κάτω από το στρώμα του Τούρκου-Ερωτήματα για το πώς και το γιατί

  23/11/2022 15:28

Χρηματικό ποσό ύψους δύο χιλιάδων ευρώ εντοπίστηκε κάτω από το στρώμα, στο κελί του βασικού υπόπτου, που κρατείται στα κρατητήρια της Λακατάμιας, για το φόνο του 41χρονου τουρκοκύπριου στις Κεντρικές Φυλακές, Tansu Cidan, με τα ερωτήματα να που εγείρονται να είναι πώς βρέθηκαν στην κατοχή του και τι θα έκανε αυτά τα λεφτά.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες επιβεβαίωσε αρμόδια αστυνομική πηγή, κάτω από το στρώμα του τούρκου εντοπίστηκε το ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ σε μετρητά, ωστόσο άγνωστο πώς του μεταφέρθηκαν, αφού φρουρείται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και μάλιστα η Αστυνομία είχε αναφέρει πως αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας του, μετά και τη φωτιά που έθεσε στο κελί του. 

Σημειώνεται πως ο τούρκος κρατείται στη Λακατάμια από τις 28 Οκτωβρίου, ενώ πριν τον επισκεφθεί οποιοδήποτε πρόσωπο υποβάλλεται σε έλεγχο, όπως σε έλεγχο υποβάλλεται και ο ίδιος ο κρατούμενος πριν και μετά την μεταφορά του. 

Ωστόσο, άγνωστο πώς βρέθηκαν στην κατοχή του τα χρήματα, ενώ μεγαλύτερο ερώτημα αποτελεί το τί θα έκανε τα χρήματα στα κρατητήρια. 

Στο μεταξύ, ο τούρκος, μέσω των δικηγόρων του απέστειλε την καταγγελία του σε βάρος αστυνομικού που υπηρετούσε στα κρατητήρια, ο οποίος, μετά από την επίσκεψη της συζύγου του υπόπτου, της απέστειλε αίτημα φιλίας. Κάτι, που ο ύποπτος θεώρησε προκλητικό και για αυτό αντέδρασε και φώναζε κατά την προσαγωγή του στο Δικαστήριο. Μετά την καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας, ο αστυνομικός μετατέθηκε, ενώ ο Αρχηγός διέταξε έρευνα, το αποτέλεσμα της οποίας παραμένει άγνωστο. 

Λίγες μέρες αργότερα, ο τούρκος ισχυρίστηκε πως ένιωθε αδιαθεσία και ήθελε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να επιστρατευτούν ισχυρές δυνάμεις για την μεταφορά του. Ωστόσο, ο ύποπτος αντέδρασε ως προς τον τρόπου που του φόρεσαν χειροπέδες και στη συνέχεια αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο κελί του, όπου και έθεσε φωτιά με αναπτήρα που είχε στην κατοχή του. Ωστόσο, όπως μας ανέφερε αρμόδια πηγή, άγνωστο πώς βρέθηκε στην κατοχή του αναπτήρας. 

Ο ύποπτος παραμένει υπό κράτηση, ενώ την Παρασκευή αναμένεται να παραπεμφθεί σε δίκη, μαζί με άλλα πρόσωπα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανανέωση διατάγματος και πρόσω ολοταχώς για δίκη οι ύποπτοι για τον φόνο Tansu

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας