ΒΙΝΤΕΟ: Άφαντοι οι δύο που καταζητούνται για την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα

Άφαντοι παραμένουν οι δύο που καταζητούνται για την απόπειρα φόνου, που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λάρνακα, όταν πολίτες στην προσπάθεια τους να καταδιώξουν πεζοί κλέφτες, αυτοί έβαλαν όπισθεν με το όχημα τους, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 34χρονου.  

Ο 34χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο, στο θώρακα και στο χέρι, όπου υπέστη διάφορα κατάγματα και θλαστικά τραύματα, ενώ εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, που εξασφάλισε ο REPORTER, οι πολίτες προσπαθούν πεζοί να ανακόψουν το όχημα στο οποίοι επέβαιναν οι επίδοξοι κλέφτες, ωστόσο οι ίδιοι για να διαφύγουν έβαλαν όπισθεν, με αποτέλεσμα να κτυπήσουν τους δύο πολίτες, με τον έναν εκ των δύο να παρασύρεται αρκετά μέτρα πιο κάτω.

Την ίδια ώα, η Αστυνομία έχει εξασφαλίσει μαρτυρίες κατά δύο προσώπων, τα οποία καταζητούνται. Πρόκειται για δύο άνδρες που έχουν απασχολήσει ξανά τις Αρχές, ηλικίας 37 και 36 ετών, οι φωτογραφίες των οποίων δόθηκαν στη δημοσιότητα.

 Ivanov Ivaylo Slavchev, από τη Βουλγαρία

Χρίστος Γεωργίου, από τη Λάρνακα

Εναντίον  των δύο υπόπτων διερευνάται υπόθεση απόπειρας φόνου, απερίσκεπτων και αμελών πράξεων, πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Υπενθυμίζεται πως, το περιστατικό σημειώθηκε, γύρω στις 9.15 το βράδυ του Σαββάτου, όταν πολίτες αντιλήφθηκαν δύο πρόσωπα, να αποκόπτουν και να κλέβουν τον καταλύτη από σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, οι πολίτες κινήθηκαν προς τους δύο υπόπτους, που όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία τους μπήκαν σε αυτοκίνητο και οδηγώντας με όπισθεν, χτύπησαν με το όχημα, έναν από τους πολίτες, άντρα ηλικίας 34 ετών, που κινείτο πεζός στο δρόμο. Οι δράστες εγκατέλειψαν το σημείο με το όχημα τους, το οποίο ωστόσο εντοπίστηκε από την Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Είχε πάει για σέρβις το Dali πριν την πρόσκρουση στη γέφυρα-Στο φως ηχητικό ντοκουμέντο
Πρόεδρος: Σε 106 Δήμους και Κοινότητες ο Κοινωνικός Λειτουργός της Γειτονιάς, βήμα προς το κράτος πρόνοιας
Κτηνίατρος σχεδίαζε να κακοποιήσει σεξουαλικά το μωρό που θα αποκτούσε σε λίγες μέρες μέσω παρένθετης
Αυτά είναι τα πέντε μέτρα της Κυβέρνησης για την ακρίβεια-Οριζόντια επιδότηση για ρεύμα, εφάπαξ για καύσιμα
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Εντός της εβδομάδας η αναχώρηση του δεύτερου πλοίου για τη Γάζα
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί