Είδε στην αυλή της τον επίδοξο ληστή-Φώναξε βοήθεια και τράπηκε σε φυγή

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής περιουσίας, απόπειρας διάρρηξης κατοικίας και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.30π.μ. χθες, 53χρονη, ενώ βρισκόταν στην αυλή της οικίας της στην επαρχία Πάφου, είδε ένα άγνωστο πρόσωπο να προσπαθεί να παραβιάσει την κύρια είσοδο της κατοικίας της. Η γυναίκα κάλεσε σε βοήθεια και ο άγνωστος προσπάθησε να τραπεί σε φυγή, ενώ κάτοικος της περιοχής που άκουσε τις φωνές της 53χρονης, κατάφερε να τον ανακόψει.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 26χρονο, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν από την Αστυνομία, προέκυψε μαρτυρία για ακόμη δύο πρόσωπα, τα οποία τον μετέφεραν στην εν λόγω περιοχή με το αυτοκίνητό τους.

Στη συνέχεια, γύρω στις 10π.μ, τα εν λόγω πρόσωπα εντοπίστηκαν να βρίσκονται εντός οχήματος που είχε παρουσιάσει βλάβη, σε αγροτική περιοχή της Πάφου, ενώ τρίτο πρόσωπο εντοπίστηκε σε δεύτερο αυτοκίνητο που ήταν κοντά στο πρώτο και προσπαθούσε να τους βοηθήσει ώστε να τεθεί σε λειτουργία το πρώτο όχημα.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 27χρονη, 25χρονο και 29χρονο. Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 25χρονου, 3.5 γραμμάρια κοκαΐνης και μία ζυγαριά με ίχνη κοκαΐνης. Στο όχημα στο οποίο επέβαινε η 27χρονη, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός χρυσαφικών και νομισμάτων διαφόρων εθνικοτήτων, καθώς και άλλα αντικείμενα, για τα οποία δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την κατοχή τους.

Ακολούθως, οι τέσσερις ύποπτοι συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Στη συνέχεια, ο 25χρονος, απολύθηκε της κράτησης του εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων, ενώ ανακρινόμενη η 27χρονη, φέρεται να παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά ανήκουν στην ίδια.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στρουμπιού και η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επανασύλληψη 44χρονου για υποθέσεις εμπρησμών
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στα Κούκλια
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Απουσιάζει από την κατοικία του στην Πάφο 19χρονος (pics)
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Οι επιστημονικές εξετάσεις δίνουν απαντήσεις για τον θάνατο της οκτάχρονης Καισσαριανής
Καταχωρείται μέχρι την Παρασκευή η αίτηση για παύση Ελεγκτή-Ανοίγουν παλιά μέτωπα, ετοιμοπόλεμες οι δύο πλευρές
Δεκαεπτάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)