Ελεύθερος ο Ιρανός με το μαχαίρι, «όχι» στον αποκλεισμό του επιχειρηματία από τα γήπεδα

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, αφέθηκαν οι δύο συλληφθέντες σε σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Καρμιώτισσας στο ΓΣΠ, όπου ο ένας εκ των δύο υπόπτων, ανέσυρε μαχαίρι, με τους φρουρούς ασφαλείας να επεμβαίνουν άμεσα και να καταφέρνουν την ακινητοποίηση του, για να φορέσει χειροπέδες από την Αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο. 

Τα δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν την Πέμπτη ενώπιον του Δικαστηρίου Λευκωσίας, ωστόσο η υπεράσπιση έφερε ένσταση και μετά από μια μακρά ακροαματική διαδικασία, το Δικαστήριο εξέδωσε το απόγευμα την απόφαση του. 

Παρά το γεγονός πως η Αστυνομία ανακοίνωσε πως ο Ιρανός οδηγήθηκε στις Κεντρικές ως υπόδικος μέχρι τη δίκη, μετά τις αγορεύσεις της υπεράσπισης σε σχέση με την κράτηση του, το Δικαστήριο αποφάσισε όπως ο Ιρανός, αιτητής πολιτικού ασύλου, αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ωστόσο εκδόθηκε διάταγμα για αποκλεισμό του από τα γήπεδα.

Σε ότι αφορά τον επιχειρηματία, πρώην αθλητικό παράγοντα, η Κατηγορούσα Αρχή δεν ζήτησε την κράτηση του μέχρι τη δίκη, ωστόσο αιτήθηκε διάταγμα για αποκλεισμό του από τα γήπεδα, με το Δικαστήριο να απορρίπτει, καθώς έκρινε πως δεν παρουσιάστηκε από την Δημοκρατία τέτοια μαρτυρία σε βάρος του κατηγορούμενου που να δικαιολογεί το αίτημα της. 

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό με το μαχαίρι σημειώθηκε μετά τη λήξη του Α’ ημιχρόνου, όπου συνελήφθη ο 34χρονος Ιρανός, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε το μαχαίρι. Από έρευνες που έγιναν επί τόπου, εντοπίστηκε στην τουαλέτα του γηπέδου και δεύτερο μαχαίρι. 

Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε συλληφθεί για άρνηση του να εγκαταλείψει τον αθλητικό χώρο, μετά και από τις υποδείξεις των φρουρών ασφαλείας του γηπέδου.  @Cyprus_Police @GS_Pancypria @npetevinos @apoelfcofficial https://t.co/5GR19wyJkD pic.twitter.com/RJC4tStPFO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Βαριά καμπάνα σε 49χρονη που πιάστηκε με δεκάδες κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές