Παραδόθηκε από τις Βάσεις στην Αστυνομία 41χρονος που έγινε τσακωτός με ναρκωτικά

Παραδόθηκε σήμερα στην Αστυνομία Κύπρου, ο 41χρονος ο οποίος τελούσε υπό κράτηση από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, σε σχέση με υπόθεση παράνομης κατοχής έξι κιλών κάνναβης. Αμέσως μετά την παράδοσή του, ο 41χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εκδόθηκε εναντίον του, μετά τον εντοπισμό στο διαμέρισμά του, άλλων 16 κιλών κάνναβης.

Συγκεκριμένα, στις 7 Οκτωβρίου 2022, ο 41χρονος είχε συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα, από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, αφού στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους έξι κιλών.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, ζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας Κύπρου, για διενέργεια έρευνας στο διαμέρισμα του 41χρονου, που βρίσκεται στη Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, τα μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού, εντόπισαν και κατάσχεσαν δύο ταξιδιωτικές βαλίτσες, οι οποίες περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 16 κιλών περίπου.

Μετά την πιο πάνω εξέλιξη και μετά από ακροαματική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στις Βρετανικές Βάσεις, αποφασίστηκε όπως η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, παραδώσει τον 41χρονο, στην Αστυνομία Κύπρου για συνέχιση της διερεύνησης της υπόθεσης.

Νωρίς το απόγευμα σήμερα ο 41χρονος παραδόθηκε σε μέλη της ΥΚΑΝ, τα οποία τον συνέλαβαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Ακολούθως, τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διευκόλυνσης των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Δειτε Επισης

Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας, Κυριάκος Χαραλάμπους
Τέλος στις κακοποιήσεις παιδιών ζητούν από Χαρτσιώτη μαθητές μέσω τέχνης (pics)
Παρατείνεται μέχρι τον Αύγουστο η δίκη του Κενάν Αγιάζ
Δύο καραμπόλες στο ίδιο σημείο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα
Υπ. Δικαιοσύνης: Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα προκάλεσε προβλήματα σε πασσάλους της ΑΗΚ και σε λάστιχα άρδευσης
Δεν σταματούν οι βομβιστικές επιθέσεις, έκρηξη σε γκαράζ οικίας στη Λακατάμια-Ζημιές σε ένα όχημα