ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ καρέ τα νέα έκτροπα οπαδών στην Αρένα-Συνελήφθη 17χρονος

Στη σύλληψη ενός δεκαεπτάχρονου προχώρησε η Αστυνομία, για τα έκτροπα που σημειώθηκαν στο ΑΕΚ Αρένα, μετά τον αγώνα της ομάδας της Λάρνακας, έναντι της Τουρκικής Φενεμπαχτσέ. Στο μεταξύ, βίντεο από το γήπεδο δείχνουν καρέ καρέ τις κινήσεις των οπαδών, που προκάλεσαν την αναστάτωση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – FENERBACHE που διεξήχθη χθες βράδυ στο στάδιο ΑΕΚ Αρένα στη Λάρνακα, ενώ οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας παρέμειναν στο στάδιο για σκοπούς ασφαλείας μερίδα οπαδών της ΑΕΚ ήλθαν σε λεκτική αντιπαράθεση μαζί τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Έκτροπα μετά τον αγώνα στην Αρένα-Η στιγμή που μπουκάρει στην κερκίδα η Αστυνομία

Αμέσως επενέβησαν οι αντιοχλαγωγικές διμοιρίες της Αστυνομίας και απώθησαν τους φιλάθλους της ΑΕΚ εκτός σταδίου. Ένα πρόσωπο ηλικίας 17 ετών, οπαδός της ΑΕΚ συνελήφθη για ρίψη επικίνδυνου αντικειμένου εντός του αγωνιστικού χώρου καθώς επίσης και για απόκρυψη προσώπου.

Οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας όπου ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς. Ακολούθως, αφέθηκε ελεύθερος αφού έτυχε χειρισμού σύμφωνα με τον Περί Παίδων Νόμο. 

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Την ίδια ώρα, νέα βίντεο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, δείχνουν καρέ καρέ τις κινήσεις των οπαδών, που προκάλεσαν τα έκτροπα, όταν προσπάθησαν να μετακινηθούν από τη Νότια κερκίδα στην Ανατολική, για να πλησιάσουν τους οπαδούς της τουρκικής ομάδας.

Τότε, παρενέβη η Αστυνομία, κάτι που προκάλεσε την έκρηξη των οπαδών της ομάδας της Λάρνακας, οι οποίοι στη θέα των μελών της Δύναμης, άρχισαν να πετάνε πέτρες και αντικείμενα προς τους αστυνομικούς. Παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί έφεραν κλοπ, οι οπαδοί δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να πετάνε αντικείμενα.

Η ένταση μεταφέρθηκε και έξω από το γήπεδο, ωστόσο δεν προκλήθηκαν σοβαρά επεισόδια, όπως τις άλλες φορές τις περασμένες εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Υπό τον κλοιό Αστυνομίας έφθασαν στο οδόφραγμα τα λεωφορεία με τους οπαδούς της Φενέρ

Πάντως, όπως και στην μεταφορά των οπαδών της Φενέρ από τα κατεχόμενα στη Λάρνακα, έτσι και στην επιστροφή τους, μέλη της Αστυνομίας βρέθηκαν στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας, ώστε να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπήρχαν και εκεί παρατράγουδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απόπειρα φόνου κατά υπαλλήλων καμερών τροχαίας-Τους πυροβόλησαν με κυνηγετικό

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 33χρονος για κλοπή καλωδίων της ΑΗΚ αξίας 2.800 ευρώ
Συνελήφθησαν εννέα άτομα στο Τατζικιστάν ως ύποπτα για την πολύνεκρη επίθεση στη Μόσχα
Ζητούν ακύρωση της διαδικασίας για τη Μονή Αββακούμ οι μοναχοί-Το υπόμνημα στην Ιερά Σύνοδο
Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου