Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το πτώμα-«Είδα ένα χέρι, ενώ κάναμε εργασίες»

Ανοιχτά αφήνει όλα τα ενδεχόμενα η Αστυνομία αναφορικά με την σορό που εντοπίστηκε σε σκελετοποιημένη κατάσταση το πρωί της Πέμπτης, στο ελικοδρόμιο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού από αλλοδαπό εργάτη, η οποία αναμένει από τους ειδικούς περισσότερες πληροφορίες. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 9:30, το ιδιωτικό συνεργείο που ασχολείτο με την καθαριότητα εξωτερικών χώρων στο νοσοκομείο, εντόπισε σορό σε σκελετοποιημένη κατάσταση, στη βόρεια πλευρά και αμέσως ενημερώθηκε η Δύναμη. Στο σημείο μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και του τοπικού αστυνομικού σταθμού, οι οποίοι απέκοψαν τη σκηνή για επιτόπιες εξετάσεις.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κλήθηκε και ανθρωπολόγος για το πτώμα στη Λεμεσό-Σε εξέλιξη οι έρευνες

 «Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι πρόκειται για σκελετοποιημένη σορό η οποία βρίσκεται στο συγκεκριμένο χώρο για αρκετό χρόνο και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οποιοδήποτε ενδεχόμενο», ανέφερε υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου. Ερωτηθείς για το φύλο της σορού, δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς και πρέπει να εξεταστεί από ειδικούς για να διαπιστωθεί, όπως και ο χρόνος. «Ελέγχονται όλοι οι κατάλογοι με τα ελλείποντα πρόσωπα και θα γίνουν και οι επιστημονικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ταυτότητα της σορού», πρόσθεσε. «Οι έρευνες είναι στο αρχικό στάδιο και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οτιδήποτε. Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε τον ακριβή χρόνο», ανέφερε, ως προς τα πιθανά αίτια θανάτου.  

Ο εργάτης που εντόπισε τη σορό, δήλωσε ότι πήγαν στον χώρο του νοσοκομείου για κηπουρικές εργασίες στις 7:30 το πρωί. Αρχικά εντόπισε ένα χέρι και ακολούθως είδε και το σώμα. «Είδα ένα χέρι, ένα χέρι σκελετού. Όταν το είδα πήρα τηλέφωνο το αφεντικό μου και είδα και το σώμα. Του είπα «κάτι βλέπω». Με ρώτησε τι βλέπω και του είπα «κάτι που μοιάζει με ανθρώπινο σκελετό». Το αφεντικό μου είπε να πάμε να κοιτάξουμε. Τον πήγα και του έδειξα τον σκελετό. Μετά από αυτό, το αφεντικό μου κάλεσε την Αστυνομία να παρέμβει».

Το πτώμα βρίσκεται σε προχωρημένη αποσύνθεση και στο σημείο για αυτοψία κλήθηκαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέτα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, καθώς και ανθρωπολόγος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πτώμα σε αποσύνθεση στο ελικοδρόμιο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού

  

  

 

 

Δειτε Επισης

Επανασύλληψη 44χρονου για υποθέσεις εμπρησμών
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στα Κούκλια
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Απουσιάζει από την κατοικία του στην Πάφο 19χρονος (pics)
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Οι επιστημονικές εξετάσεις δίνουν απαντήσεις για τον θάνατο της οκτάχρονης Καισσαριανής
Καταχωρείται μέχρι την Παρασκευή η αίτηση για παύση Ελεγκτή-Ανοίγουν παλιά μέτωπα, ετοιμοπόλεμες οι δύο πλευρές
Δεκαεπτάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)