Σύλληψη τριών διαρρηκτών-Εμπλέκονται σε υποθέσεις σε διαφορετικές επαρχίες

Στη σύλληψη τριών προσώπων, υπόπτων για διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων που διαπράχθηκαν στις επαρχίες Αμμοχώστου, Λεμεσού, και Λευκωσίας, προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας. Πρόκειται για τρεις άντρες ηλικίας 50, 30 και 28 ετών, που συνελήφθησαν ο πρώτος σχετικά με υπόθεση διάρρηξης ταβέρνας στην Αμμόχωστο, ο δεύτερος σχετικά με υπόθεση διάρρηξης εστιατορίου στη Λεμεσό και ο τρίτος σχετικά με υπόθεση απόπειρας διάρρηξης εργαστηρίου στη Λευκωσία.

Στην Αμμόχωστο, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, προχώρησαν στη σύλληψη του 50χρονου υπόπτου, με δικαστικό ένταλμα, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης ταβέρνας, που βρίσκεται στην Αγία Νάπα. Η διάρρηξη διαπράχθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου, 2022. Από την ταβέρνα σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη του υποστατικού, κλάπηκε χρηματικό ποσό από το ταμείο.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του 50χρονου υπόπτου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία στις 02 Οκτωβρίου, 2022, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του, μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του για τη διάρρηξη της ταβέρνας. Μετά τον εντοπισμό και σύλληψη του, δεν χρίζει η περαιτέρω δημοσίευση της φωτογραφίας και των στοιχείων του.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Στη Λεμεσό, 30χρονος συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, με δικαστικό ένταλμα που εκδόθηκε μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του, κατά τη διερεύνηση υπόθεσης διάρρηξης εστιατορίου, που βρίσκεται στην πόλη της Λεμεσού.

Η διάρρηξη του εστιατορίου διαπράχθηκε λίγο μετά τη 1.00 μετά τα μεσάνυκτα χθες Τρίτη, 04 Οκτωβρίου. Από το εστιατόριο σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη του υποστατικού, κλάπηκε χρηματικό ποσό από κουτί που βρισκόταν στον πάγκο του ταμείου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Για υπόθεση απόπειρας διάρρηξης εργαστηρίου στη Λευκωσία, μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, προχώρησαν στη σύλληψη 28χρονου, επίσης με δικαστικό ένταλμα, που εκδόθηκε μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Η απόπειρα διάρρηξης του εργαστηρίου διαπράχθηκε μεταξύ των 08 και 09 Σεπτεμβρίου. Από το εργαστήρι δεν κλάπηκε οποιαδήποτε περιουσία, αφού ο δράστης δεν κατάφερε να διαρρήξει και να εισέλθει στο υποστατικό.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Δειτε Επισης

Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Ζήτησε πόρισμα με «ανοιχτή αιτία» για Θανάση η Εισαγγελία, δολοφονία πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας έδειξε η οικογένεια
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί