Τετάρτη 7 Δεκ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Τον τσάκωσε η Αστυνομία να προσπαθεί να κλέψει αυτοκίνητο-Εκκρεμούσε ένταλμα εναντίον του

  04/10/2022 09:55
Τον τσάκωσε η Αστυνομία να προσπαθεί να κλέψει αυτοκίνητο-Εκκρεμούσε ένταλμα εναντίον του

Τον τσάκωσε η Αστυνομία να προσπαθεί να κλέψει αυτοκίνητο-Εκκρεμούσε ένταλμα εναντίον του

  04/10/2022 09:55

Συνελήφθη 41χρονος σχετικά με υποθέσεις απόπειρας κλοπής αυτοκινήτου, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και κλοπής. 

Η άμεση επέμβαση μελών της Αστυνομίας, οδήγησε στη σύλληψη 41χρονου, που φέρεται να αποπειράθηκε να κλέψει αυτοκίνητο στη Λευκωσία. Εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και για άλλη υπόθεση κλοπής, που διαπράχθηκε στην επαρχία Λευκωσίας τον περασμένο Μάιο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.30μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία ότι άγνωστος άνδρας προσπαθεί να παραβιάσει αυτοκίνητο, σε χώρο στάθμευσης, στη Λευκωσία. Μέλη του Υποσταθμού Λήδρας, μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου εντόπισαν τον άγνωστο άνδρα, να βρίσκεται εντός του αυτοκινήτου. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για 41χρονο.

Εντός του οχήματος εντοπίστηκαν επίσης διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και μια μπαταρία αυτοκινήτου, για την οποία ο 41χρονος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για το πώς βρέθηκε στην κατοχή του.

Ο 41χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας και διαρρηκτικών εργαλείων.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι εναντίον του 41χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, σε σχέση με υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε στην επαρχία Λευκωσίας, τον Μάιο του 2022.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, στις 30 Μαΐου, άγνωστοι εισήλθαν παράνομα σε υποστατικό, που βρίσκεται σε χωράφι, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας και έκλεψαν διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας για τη συγκεκριμένη υπόθεση εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 41χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Τις δύο υποθέσεις διερευνούν το ΤΑΕ Λευκωσίας και ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας