Εντοπισμός και κατάσχεση δύο κιλών κάνναβης

Μεγάλη ποσότητα κάνναβης εντόπισε και κατάσχεσε χθες η Αστυνομία στη Λεμεσό. Σχετικά, μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν στη σύλληψη τριών προσώπων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4μ.μ. χθες, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΥΚΑΝ, εντοπίστηκε 25χρονος κάτοικος Λεμεσού, να βρίσκεται σε ανοιχτό χώρο στην επαρχία Λεμεσού. Λίγα λεπτά αργότερα, τον 25χρονο προσέγγισε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα. Ο 25χρονος θεάθηκε να πλησιάζει το όχημα και να παραδίδει στον συνοδηγό μια πλαστική σακούλα.

Ακολούθως, το όχημα αναχώρησε από τη σκηνή, για να ανακοπεί στη συνέχεια από τα μέλη της ΥΚΑΝ για έλεγχο. Όπως διαπιστώθηκε οδηγός του οχήματος ήταν 30χρονος κάτοικος Λεμεσού, ενώ στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν 28χρονος επίσης κάτοικος Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε εντοπίστηκε εντός του οχήματος, η πιο πάνω πλαστική σακούλα, εντός της οποίας εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους ενός κιλού περίπου. Από περεταίρω έρευνα, εντός του οχήματος εντοπίστηκαν επίσης και κατασχέθηκαν δεύτερη συσκευασία που περιείχε ποσότητα κάνναβης, επίσης βάρους ενός κιλού, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 19 γραμμαρίων, ποσότητα ρητίνης κάνναβης βάρους ενός γραμμαρίου, μια ζυγαριά ακριβείας και πέντε κινητά τηλέφωνα.  

Λίγη ώρα αργότερα, ο 25χρονος εντοπίστηκε σε υποστατικό στην επαρχία Λεμεσού. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία και το αυτοκίνητό του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και 61 κάψουλες, οι οποίες πιστεύεται ότι πρόκειται για αναβολικές ουσίες.

Εναντίον του 28χρονου, του 30χρονου και του 25χρονου εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Ζήτησε πόρισμα με «ανοιχτή αιτία» για Θανάση η Εισαγγελία, δολοφονία πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας έδειξε η οικογένεια
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί
Συνελήφθη καταζητούμενη για υποθέσεις κλοπών σε Λάρνακα και Αμμόχωστο
Μη παραδοχή απάντησε σε όλες τις κατηγορίες ο 44χρονος που κατηγορείται για το τετραπλό θανατηφόρο
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές