Δευτέρα 5 Δεκ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Σε προειδοποιητική απεργία προχωρά ο Κλάδος Προσωπικού Φυλακών της ΠΑΣΥΔΥ

  03/10/2022 17:44
Σε προειδοποιητική απεργία προχωρά ο Κλάδος Προσωπικού Φυλακών της ΠΑΣΥΔΥ

Σε προειδοποιητική απεργία προχωρά ο Κλάδος Προσωπικού Φυλακών της ΠΑΣΥΔΥ

  03/10/2022 17:44

Την πραγματοποίηση 48ώρης προειδοποιητικής απεργίας από την προσεχή Πέμπτη 6 Οκτωβρίου από τις 07.00 πμ. μέχρι τις 07.00 πμ. του προσεχούς Σαββάτου, έχουν αποφασίσει ΠΑΣΥΔΥ και ο Κλάδος Προσωπικού Φυλακών και καλούν τα μέλη να συμμετέχουν μαζικά στην προκηρυχθείσα κινητοποίηση.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η ΠΑΣΥΔΥ εκφράζει την απογοήτευση της για το γεγονός ότι η Επίσημη Πλευρά δεν έχει υποβάλει ακόμα τις προτάσεις της για τα αιτήματα των δεσμοφυλάκων στα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έπιασε τόπο η συνάντηση της Ισότητας με τον ΔΗΣΥ-Αναστέλλουν τα μέτρα ως την Τετάρτη

Σημειώνεται ότι η ΠΑΣΥΔΥ σε στενή συνεργασία με το Δ.Σ. του Κλάδου Φυλακών κρίνει ότι «έχει δώσει τον αναγκαίο χρόνο στον διάλογο και επιδεικνύοντας την δέουσα υπευθυνότητα ανέμενε τις κυβερνητικές προτάσεις από την περασμένη Παρασκευή για να σταθμίσει τις επί του προκειμένου περαιτέρω ενέργειες της». 

ΠΑΣΥΔΥ και Κλάδος ανακοινώνουν ότι με βάση την κείμενη νομοθεσία αλλά και τις πρόνοιες του κώδικα βιομηχανικών σχέσεων που αφορούν στη Διαδικασία Επίλυσης Εργατικών Διαφορών στις Ουσιώδεις Υπηρεσίες, θα υποβάλουν εμπρόθεσμα στην Διεύθυνση των Φυλακών τις εισηγήσεις τους για το απαιτούμενο κατ’ ελάχιστον όριο προσωπικού ασφαλείας με στόχο την διασφάλιση της λειτουργίας της υπηρεσίας, διατηρούμενης ταυτόχρονα και της αποτελεσματικότητα που επιδιώκεται με το μέτρο της απεργίας.

Καταλήγοντας ΠΑΣΥΔΥ και Κλάδος απευθύνουν ύστατη έκκληση στην Επίσημη Πλευρά για υποβολή των προτάσεων της προς αποφυγή περαιτέρω διατάραξης της ομαλότητας στο ευαίσθητο και νευραλγικό χώρο των Φυλακών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας