Οργίλη αντίδραση της μητέρας του Θανάση-«Δεν εμπιστευόμαστε τη Νομική Υπηρεσία»

Έντονη είναι η αντίδραση της Ανδριάνας Νικολάου, της μητέρας του 26χρονου εθνοφρουρού, Θανάση Νικολάου, όσον αφορά στις δηλώσεις του Γενικού Εισαγγελέα, για την απομάκρυνση του ποινικού ανακριτή, Σάββα Μάτσα, από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης δολοφονίας του γιου της, προαναγγέλλοντας ότι δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. 

Η κα. Ανδριάνα, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπέδειξε πως ακούγοντας τις δηλώσεις του Γενικού Εισαγγελέα και ειδικά την «εξωφρενική» όπως την χαρακτήρισε, απόφαση για την απομάκρυνση «του άξιου ανακριτή κ. Μάτσα, από την τραγική μας υπόθεση, μας άφησε πολλά υπονοούμενα, τα οποία δεν πρόκειται να αφήσουμε. Κατακρατούν τούς καρπούς  τών κόπων  και αγώνων μας 17 ολόκληρων χρόνων». 

Η κα. Ανδριάνα, συνεχίζοντας, ξεκαθάρισε πως είναι απαράδεχτο «και δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια διότι, δεν εμπιστευομαστε κανένα πια, αφού μας ταλαιπωρούσαν οι ίδιοι 17 ολόκληρα χρόνια, χωρίς αποτέλεσμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κόβουν Μάτσα από τις έρευνες για τον Θανάση λόγω δηλώσεων-Καρφιά σε Εισαγγελία

Σε δεύτερη ανάρτησή της, η μητέρα του άτυχου Θανάση, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το 2005 στο γεφύρι της Άλασσας στη Λεμεσό, τόνισε πως καταδικάζουν ομόφωνα την απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα «για την απομάκρυνση του αξιόπιστου και αδιάφθορου ανακριτή, κυρίου Μάτσα από τις περαιτέρω έρευνες. Δεν εμπιστευόμαστε την Αστυνομία και ούτε τους λειτουργούς της Νομικής Υπηρεσίας, οι οποίοι συγκάλυπταν τόσα χρόνια την οφθαλμοφανή δολοφονία του παιδιού μας και ήταν εξ αιτίας τους, που παλεύαμε με νύχια και με δόντια στα δικαστήρια απέναντι τους, για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε».

Συνεχίζοντας, έθεσε κάποια ερωτήματα, όπως «ποιος ο σκοπός και με ποιους εμπλεκόμενους διαβουλευτήκατε κύριε Γενικέ και βγάλατε αυτήν την απαράδεχτη απόφαση να απομακρύνετε τον αδιάφθορο ανακριτή από την περαιτέρω έρευνα;».  

«Μήπως μετά την μελέτη του πορίσματος», πρόσθεσε, «πιεστήκατε από κάποιους με σκοπό την συνέχεια της κάλυψης των δραστών που δολοφόνησαν το  παιδί μας, αλλά  και αυτών που το συγκάλυπταν 17 ολόκληρα χρόνια, από την Αστυνομία και τα γραφεία σας και φοβηθήκατε, κύριε Γενικέ την αλήθεια που ανακάλυψε και τόλμησε να γράψει στο πόρισμα ο αδιάφθορος και έμπειρος ανακριτής, κύριος Μάτσας;». 

Καταλήγοντας, υπέδειξε ότι είναι πολλά τα ερωτήματα και «αδικαιολόγητη η απόφαση σας την οποία και καταδικάζουμε. Απαιτούμε τη συνέχιση των οποιονδήποτε περαιτέρω ερευνών από τον κ. Μάτσα μαζί με τον κ. Αλεξόπουλο, που ολοκλήρωσαν μαζί την έρευνα της τραγικής υπόθεσης, όπου οι δικοί σας την κουκούλωσαν τόσα χρόνια». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οδηγίες για περαιτέρω έρευνες για θάνατο Θανάση-Παραδίδεται μέρος της έκθεσης

Δειτε Επισης

Επανασύλληψη 44χρονου για υποθέσεις εμπρησμών
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στα Κούκλια
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Απουσιάζει από την κατοικία του στην Πάφο 19χρονος (pics)
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Οι επιστημονικές εξετάσεις δίνουν απαντήσεις για τον θάνατο της οκτάχρονης Καισσαριανής
Καταχωρείται μέχρι την Παρασκευή η αίτηση για παύση Ελεγκτή-Ανοίγουν παλιά μέτωπα, ετοιμοπόλεμες οι δύο πλευρές
Δεκαεπτάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)