Τετάρτη 1 Φεβ, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Αποφάσισε μέτρα προστασίας για τον Σταυριανό η Αστυνομία

  29/09/2022 10:09
Αποφάσισε μέτρα προστασίας για τον Σταυριανό η Αστυνομία

Αποφάσισε μέτρα προστασίας για τον Σταυριανό η Αστυνομία

  29/09/2022 10:09

Θετική ήταν η ανταπόκριση της Αστυνομίας,  στο αίτημα του ιατροδικαστή Πανίκκου Στραυριανού για να να ληφθούν μέτρα προστασίας μετά τους φόβους που εξέφρασε για τη ζωή του, ύστερα από την επίδοση του πορίσματος της υπόθεσης θανάτου του εθνοφρουρού, Θανάση Νικολάου, στον Γενικό Εισαγγελέα. Ο κος Σταυριανός, είχε αναλάβει τη διενέργεια της νεκροτομής του άτυχου εθνοφρουρού, όταν βρέθηκε νεκρός κάτω από τη γέφυρα της Άλασσας, με τους ποινικούς ανακριτές να δείχνουν ποινικές ευθύνες και στον ιατροδικαστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βγαίνει μπροστά και ζητά προστασία ο Σταυριανός για την υπόθεση του Θανάση

Ο κος Σταυριανός, όπως έγινε γνωστό, απέστειλε επιστολή προς τον Γενικό Εισαγγελέα, την Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό της Αστυνομίας, εκφράζοντας φόβους για τη ζωή του και έθεσε θέμα ασφάλειάς του. Όπως σημειώνει στην επιστολή του ο κος Σταυριανός θεωρεί πως παραβιάστηκαν τα δικαιώματά του, πως κρίθηκε και καταδικάστηκε πριν ακουστεί ο ίδιος, τόσο από τους ποινικούς ανακριτές όσο και από τον Τύπο με την παράδοση του πορίσματος.

H Επιτροπή Αξιολόγησης Κινδύνου του Αρχηγείου Αστυνομίας, εξέτασε χθες το αίτημα του ιατροδικαστής και σύμφωνα με την Αστυνομία αποφασίστηκε η λήψη μέτρων με συχνές περιπολίες έξω από την οικία του.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του Θανάση Νικολάλου, βρίσκεται εν αναμονή της απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα, σχετικά με το εάν θα ζητήσει περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης βασισμένη στις εισηγήσεις των ποινικών ανακριτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας