Κυριακή 27 Νοε, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Έπιασε τιμόνι μεθυσμένος, προσέκρουσε σε πάσσαλο και τυλίχθηκε στις φλόγες το όχημά του

  24/09/2022 10:49
Έπιασε τιμόνι μεθυσμένος, προσέκρουσε σε πάσσαλο και τυλίχθηκε στις φλόγες το όχημά του

Έπιασε τιμόνι μεθυσμένος, προσέκρουσε σε πάσσαλο και τυλίχθηκε στις φλόγες το όχημά του

  24/09/2022 10:49

Τρομακτικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν όχημα το οποίο οδηγούσε 30χρονος, ο οποίος ήταν μεθυσμένος, προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ, ανατράπηκε και τυλίχθηκε στις φλόγες. Στο όχημα υπήρχαν άλλοι δύο επιβαίνοντες και τα τρία πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 5.30 σήμερα τα ξημερώματα, ενώ άντρας ηλικίας 30 ετών, οδηγούσε αυτοκίνητο σε δρόμο στην περιοχή Πύλας, στη Λάρνακα, με συνεπιβάτες δύο άλλα πρόσωπα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, που παρέκκλινε της πορείας του, προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ τον οποίο και απέκοψε και στη συνέχεια ανατράπηκε στο σημείο.

Μετά την ανατροπή του αυτοκινήτου, σε αυτό ξέσπασε πυρκαγιά, με τους τρεις επιβαίνοντες στο όχημα να προλαβαίνουν και να εξέρχονται από αυτό. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κατέσβησαν την πυρκαγιά, από την οποία το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Πλήρωμα ασθενοφόρου που επίσης έσπευσε στο σημείο, μετέφερε τα τρία πρόσωπα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο 30χρονος οδηγός έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο, ενώ τα άλλα δύο πρόσωπα τυγχάνουν ιατρικών εξετάσεων και αναμένεται στη συνέχεια να λάβουν εξιτήριο.

Ο 30χρονος οδηγός του αυτοκινήτου υποβλήθηκε από μέλη της Αστυνομίας σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, με ένδειξη 106μg% αντί μέχρι 22μg% που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Βορόκληνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας