Σάββατο 1 Οκτ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Οι Φυλακές μετατράπηκαν σε Άγιο Δομίνικο και οι κρατούμενοι σε Survivors

Φοινιώ Σάββα  23/09/2022 19:07
ΒΙΝΤΕΟ: Οι Φυλακές μετατράπηκαν σε Άγιο Δομίνικο και οι κρατούμενοι σε Survivors

ΒΙΝΤΕΟ: Οι Φυλακές μετατράπηκαν σε Άγιο Δομίνικο και οι κρατούμενοι σε Survivors

Φοινιώ Σάββα  23/09/2022 19:07

Σε Άγιο Δομίνικο μετατράπηκαν οι Κεντρικές Φυλακές και οι κρατούμενοι σε Survivors, οι οποίοι έπαιξαν, αθλήθηκαν και διασκέδασαν στο πλαίσιο της εβδομάδας Be Active.

Συγκεκριμένα, η εβδομάδα αθλητισμού Be Active ξεκίνησε και επίσημα το πρωί της Παρασκευής και αναμένεται να διαρκέσει μία εβδομάδα και προς αυτό το σκοπό, η Διεύθυνση των Φυλακών αποφάσισε να μετατρέψει για λίγη ώρα το γήπεδο… σε στίβο μάχης, όπως αυτούς που συνηθίσαμε να βλέπουμε στην τηλεόραση.

Οι κρατούμενοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έτρεξαν σε ένα απαιτητικό στίβο μάχης, που έπρεπε να μετακινήσουν ένα μεγάλο τροχό, να τρέξουν κουβαλώντας ένα ειδικό σακίδιο γεμάτο νερό, να πετύχουν κρίκους, να κάνουν ασκήσεις χεριών και στη συνέχεια να καταλήξουν σε ένα στεφάνι και καθιστοί να πετύχουν δύο καλάθια.

Και αφού αυτός ο αγώνας έληξε σε ισοπαλία, τελικά οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά σε παιχνίδι βολών, με την πράσινη ομάδα να φτάνει πρώτη τους πέντε πόντους και να κερδίζει. Όλα αυτά, με τη βοήθεια των γυμναστών του ΚΟΑ, που εδώ και χρόνια επισκέπτονται τις φυλακές, ώστε να λειτουργεί το γυμναστήριό τους.

Στη συνέχεια, η Διευθύντρια των Φυλακών Άννα Αριστοτέλους κατέβηκε και χαιρέτησε τους κρατούμενους και τους γυμναστές, με τους πρώτους στη θέα της να ξεσπούν σε χειροκροτήματα και τραγούδια. Η ίδια, στη συνέχεια, φανερά συγκινημένη, έβγαλε φωτογραφία με όλους.

Σε μία σύντομη ομιλία, ευχαρίστησε τους γυμναστές, που καθημερινά βρίσκονται στο πλευρό τους, αλλά και τους κρατούμενους για την καθημερινή στήριξη, τα τελευταία οκτώ χρόνια που βρίσκεται η ίδια στις Φυλακές. «Σίγουρα είναι πολύ σημαντική, επειδή είναι πολύ δύσκολη η περίοδος που διανύουμε. Είναι δύσκολη και με τα διαχρονικά προβλήματα του προσωπικού, με το θέμα της μισθοδοσίας τους. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα, αλλά θα αντέξουμε, με τη δική σας τη συνεργασία».

Η κα. Αριστοτέλους, καταλήγοντας, έστειλε το μήνυμα ότι θα συνεχίσουν να παλεύουν το άδικο και τους ευχαρίστησε εκ νέου για όλα.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας