Απαντά σε Αρχηγό η μητέρα του Θανάση-«Ήταν διεφθαρμένοι, μην τους δικαιολογείτε»

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι αστυνομικοί εκείνης της εποχής ανακάλυψαν φόνο και δεν το είπαν», ήταν η δήλωση Αρχηγού Αστυνομίας που εξόργισε την μητέρα του 26χρονου εθνοφρουρού, Θανάση Νικολάου, που δεκαεπτά χρόνια μετά αποδείχθηκε πως δολοφονήθηκε, ωστόσο ο Στέλιος Παπαθεοδώρου, αρνήθηκε τα περί συγκάλυψης.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αρνείται τα περί συγκάλυψης θανάτου του Θανάση ο Αρχηγός-Πώς απαντά

Η μητέρα του 26χρονου, Ανδριάνα Νικολάου, που όλα αυτά τα χρόνια πάλευε για να δικαιώσει το παιδί της, φανερά έντονη από την δήλωση του Αρχηγού, του απάντησε πως «ήταν όλοι διεφθαρμένοι», ενώ τον κάλεσε να σεβαστεί τον πόνο και την αγανάκτηση της οικογένειας της. 

Σε μακροσκελή ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απαντώντας στον Αρχηγό, αναφέρει «να αφήσετε τις φήμες που επικαλείστε και να σάς πω εγώ το τί πέρασα και πόση απάνθρωπη και ψυχοφθόρα συμπεριφορά συνάντησα με τούς τότε αστυνομικούς της δεκάρας», λέγοντας του πως «δεν μπορεί να βρεθεί άνθρωπος κάτω από 30 μέτρα ύψος γέφυρα ανάσκελα με άθικτο σώμα εξωτερικώς, με το στόμα γεμάτο άμμο, με μώλωπες δακτύλων στα χέρια του και κάποια μέτρα πίσω από την κάθετο της γέφυρας και να μιλούν για πτώση!!!»

Όπως αναφέρει, «από τις πρώτες μέρες όταν αναφέραμε στους τότε βοηθούς διευθυντή ότι βρήκαμε αίμα κάτω από την γέφυρα αρνήθηκαν πεισματικά να ερευνήσουν ότι δήθεν, "γι' αυτό φέρνουν τον ιατροδικαστή για να μην βουρουν (τρέχουν) αυτοί μετά"!!! Και κάποιοι άλλοι στην Λάνεια μάς έλεγαν να το πάρουμε απόφαση ότι ο γιός μας "αυτοκτόνησε" και τελείωσε! και να μήν τρέχουμε στούς δικηγόρους να τρώμε τα λεφτά μας!!!»

Παράλληλα σημειώνει πως, «είναι όλα γραμμένα στις καταθέσεις και πρέπει να αποδοθούν ποινικές ευθύνες εκεί και όπου υπάρχουν, διότι είναι εξ αιτίας όλων αυτών πού κάναμε όλο αυτό τον μαρτυρικό αγώνα για να σάς αποδείξουμε ότι το παιδί μας το σκότωσαν αλλού και το τοποθέτησαν κάτω από την γέφυρα! Και αυτό το φώναζα από την πρώτη στιγμή στην σκηνή. Ήταν ΟΛΟΙ διευθαρμένοι, κύριε Αρχηγέ, και συνωμοτησαν εκεί στην σκηνή, μπροστά μας με τον πουλημένο ιατροδικαστή να ρίξουν την εγκληματική πράξει στο δολοφονημένο παιδί μου. Γι' αυτό, σάς παρακαλώ μην προσπαθητε να τους δικαιολογησετε! Λίγο σεβασμό στον πόνο μας και στην αγανάκτηση μας, με τα τόσα που περάσαμε εξ αιτίας τους, αλλά και στην ψυχή του παιδιού μας δεν βλάπτει!!!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Γυρίζουν τον χρόνο στην εποχή Αλέξη οι έρευνες για την ενέδρα-Στο κάδρο δύο Επαρχίες, είχαν πληροφορίες οι Αρχές
Διερευνά τα παράπονα καταναλωτών για υψηλούς λογαριασμούς υδατοπρομήθειας ο Δήμος Πάφου
Το σκανδαλοθηρικό National Enquirer είχε συμφωνία με τον Τραμπ για να «θάβει» ρεπορτάζ εναντίον του
Αποζημίωση 139 εκατ. για την ανεπαρκή έρευνα του FBI κατά του Λάρι Νάσαρ θα λάβουν τα θύματά του
Θλίψη για την απώλεια της Ελένης Νικήτα εκφράζει το Υφυπουργείο Πολιτισμού
Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι που στηρίζει το Κόμμα για τα Ζώα σε Λευκωσία
Η αφρικανική σκόνη «κατάπιε» την Ελλάδα-Πορτοκαλί ουρανός, απόκοσμες εικόνες
Στεφάνου: Οι Τοπικές Αρχές να αξιοποιηθούν ως πεδίο αγώνα
Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
Xριστοδουλίδης: Oι μνήμες και οι σκέψεις όσων έζησαν τα τραγικά γεγονότα είναι πιο έντονες και επιτακτικές