Οι επιπτώσεις της πανδημίας στην ασφαλή ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια

Για τρίτη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού, τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου.  

Το 3ο Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού, το οποίο διοργανώνεται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων θα διεξαχθεί διαδικτυακά, από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:30 μ.μ.

Το διαδικτυακό Συνέδριο, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού 2020 και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Οικονομικών Κωνσταντίνου Πετρίδη, αναμένεται να σημειώσει τεράστια επιτυχία.

Πάνω από 400 σύνεδροι, οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή, αναμένεται να ενημερωθούν από περισσότερους από περίπου 30 ομιλητές από Κύπρο και εξωτερικό για τις επιπτώσεις της πανδημίας στην ασφαλή ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια.

 

Χαιρετισμό στο συνέδριο θα απευθύνουν η Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων Κύπρου, Ιωάννα Φιάκκου και ο Υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης.

 

Παράλληλα, ο MD, PhD, Professor of Psychiatry, Neuroscience and Child Study, Yale University School of Medicine, ΗΠΑ, Dr Marc N. Potenza θα προβεί σε μία ανασκόπηση γύρω από τα δεδομένα για τους έφηβους και τα τυχερά παιχνίδια, η οποία είναι πολύ διαδεδομένη πρακτική ανάμεσα στους έφηβους.

 

Το 3ο Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού θα χαιρετίσουν, μεταξύ άλλων, η Responsible Gaming Manager, Kaizen Gaming, Μάλτα, Iris den Boer, η Head of Regulatory Compliance, Melco Resorts and Entertainment Κύπρος, Isobel John, ο CEO της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης και η Πρόεδρος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, Ρόνα Κασάπη.

 

 

 

Στόχος του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων από καταξιωμένους επαγγελματίες και αρμόδιους φορείς, καθώς και η συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων γύρω από το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια και την ασφαλή ενασχόληση με αυτά. 

Εκτός από τις συνέπειες της πανδημίας στη στοιχηματική συμπεριφορά και την ασφάλεια των παικτών, στο επίκεντρο του Συνεδρίου θα τεθούν θέματα, όπως εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης και νέων τεχνολογιών, διαταραχή τυχερών παιχνιδιών και νέοι, εξελίξεις στην ακαδημαϊκή έρευνα, προληπτικά προγράμματα για νέους, κ.α.

Θεματικές, οι οποίες αφορούν τις προεκτάσεις της πανδημίας στη βιομηχανία των τυχερών παιχνιδιών, θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, σε πάνελ υπό τον τίτλο «Covid-19: Οι επιπτώσεις στην ασφαλή ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια», στο οποίο θα συμμετέχουν εταιρείες από τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών. 

Διοργανωτής: Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Gold, Συντονιστής: IMH

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com