Βιασμός των ελεύθερων περιοχών από "σπόνσορες της κατοχής"

Το να βάζεις καύσιμα από τα κατεχόμενα επειδή είναι πιο φτηνά, είναι λες και ζητάς μια ευκολία από τον βιαστή σου διότι αντιμετωπίζεις οικονομικές δυσκολίες στη ζωή σου.

Στην Κύπρο η ακρίβεια στις τιμές είναι γεγονός και θα πρέπει να παρθούν σοβαρές πολιτικές αποφάσεις για οικονομική στήριξη του λαού που οδεύει στην εξαθλίωση και κυρίως του πρωτογενούς τομέα. Παρόλα αυτά, εμείς στην Κύπρο έχουμε σπεύσει σε "λύσεις" οι οποίες θα φέρουν περαιτέρω οικονομική καταστροφή, ενισχύοντας την ίδια στιγμή οικονομικά το ψευδοκράτος το οποίο δήθεν θέλουμε να τιμωρηθεί για την εγκληματική παραμονή του στο κατεχόμενο μέρος του νησιού μας. 32000 διελεύσεις έχει μετρήσει η αστυνομία προς και από τα κατεχόμενα από τις 8 Οκτωβρίου για "προμήθεια καυσίμων", σε κάποιες περιπτώσεις χιλιάδων λίτρων σε ειδικά διαμορφωμένα ντεπόζιτα για να πωληθούν πιο φτηνά στις ελεύθερες περιοχές.

Απευθύνω έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μου που εξακολουθούν να μην αναγνωρίζουν την κατοχή ως λύση στο οικονομικό μας πρόβλημα να κρατηθούν γερά και με αλληλεγγύη να ξεπεράσουμε το πρόβλημα που ταλανίζει την πατρίδα μας.

Στην προκειμένη το οικονομικό και κατ’ επέκταση το εθνικό. Την ίδια ώρα, απευθύνω έκκληση στην κυβέρνηση της χώρας μας να βρει άμεσα λύσεις προς ανακούφιση του λαού.

Παναγιώτης Ζένιος

Δειτε Επισης

Η προσβολή του τεκμηρίου αθωότητας από δηλώσεις του ΥΔΔΤ
Έξαρση εγκλήματος: Απ' ον μπορεί να δέρει το γάρο, δέρνει το σάμαν
Συνέχιση ή Μετατροπή Αλλοδαπής Ποινής στη Κύπρο
Πορεία Χριστοδούλας, η σύνοψη των αγώνων μας σήμερα
Δύο χρόνια έργων και προόδου στον Δήμο Γεροσκήπου
«Ηγεσία που κάνει τη διαφορά στην ΠΟΕΔ, με ΠΑΔΕΔ - Πρωτοπορία!»
Η προστασία από τις περιβαλλοντικές αλλαγές ως ανθρώπινο δικαίωμα,
Υποχρεωτική Νοσηλεία Ουσιοεξαρτημένων
Το τουριστικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Νότιας Λευκωσίας
Αδικήματα με ποινή Δια Βίου Φυλάκιση