#Δεν_σταματάμε_συνεχίζουμε

Ζούμε πραγματικά πρωτόγνωρες συνθήκες, πολεμώντας έναν αόρατο εχθρό που περισσότερο γνωρίζουμε τι αφήνει πίσω του, παρά την πραγματική του ταυτότητα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, εμπιστευόμαστε τους ειδικούς και το κράτος που φέρει την ευθύνη. Επιδεικνύουμε υπεύθυνη στάση, σεβόμενοι τους εαυτούς μας και τους γύρω μας. 
 
Τα μηνύματα #Μένουμε_σπίτι και #Θα_τα_καταφέρουμε δεν είναι απλά hashtags. Είναι κοινωνικές συμπεριφορές που θα πρέπει να υιοθετήσουμε και να τις τιμήσουμε ως υπεύθυνοι πολίτες.
 
Ταυτόχρονα με το παρόν πρέπει να βλέπουμε και το μέλλον. Εκεί και όπου είναι δυνατόν, πρέπει να συνεχίσουμε, ακόμη κι αν βιώνουμε την απειλή του ιού. Ο κρατικός τομέας είναι σχεδόν πλήρως απασχολημένος με την διαχείριση της κατάστασης. Τι γίνεται, όμως, με τη Βουλή; Συνεδριάσεις κοινοβουλευτικών επιτροπών, ακόμη και η ολομέλεια θα μπορούσαν να συνεδριάζουν εξ αποστάσεως με τη χρήση της τεχνολογίας. Αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, μέσω διαδικτύου, τηλεδιασκέψεων και γενικότερα την αξιοποίηση της τεχνολογίας μπορούμε να συνεχίσουμε, εκεί και όπου είναι δυνατόν.
 
Το #Δεν_σταματάμε_συνεχίζουμε είναι μια υποχρέωση απέναντι σε αυτούς που νιώθουν αβεβαιότητα για το μέλλον, σε αυτούς που για πρακτικούς λόγους είναι μακριά από τος εργασίες τους αλλά και σε αυτούς που αυτές τις μέρες συνεχίζουν να εργάζονται, με πρώτους αυτούς που αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή κατά του κορωνοϊού.
 
Το ουσιαστικό και ψυχολογικό μήνυμα  #Δεν_σταματάμε_συνεχίζουμε πρέπει να το στείλουμε όλοι μαζί Κυβέρνηση, Βουλή και ιδιωτικός τομέας, με την ελπίδα ότι η επόμενη μέρα δεν θα αργήσει.
 

Δειτε Επισης

Συνέχιση ή Μετατροπή Αλλοδαπής Ποινής στη Κύπρο
Πορεία Χριστοδούλας, η σύνοψη των αγώνων μας σήμερα
Δύο χρόνια έργων και προόδου στον Δήμο Γεροσκήπου
«Ηγεσία που κάνει τη διαφορά στην ΠΟΕΔ, με ΠΑΔΕΔ - Πρωτοπορία!»
Η προστασία από τις περιβαλλοντικές αλλαγές ως ανθρώπινο δικαίωμα,
Υποχρεωτική Νοσηλεία Ουσιοεξαρτημένων
Το τουριστικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Νότιας Λευκωσίας
Αδικήματα με ποινή Δια Βίου Φυλάκιση
Ο Τραπεζικός Αποκλεισμός στον Αστρομερίτη: Μια πρόκληση για την κοινωνική συνοχή και την οικονομική ανάπτυξη
Αναστολή Ποινής Φυλάκισης