Τα δεδομένα με Ζε και Λοΐζου-Σύνθημα για να κατακλύσουν το ΓΣΠ οι Ομονοιάτες

Για τη νίκη απέναντι στην Γάνδη αλλά και τα φλέγοντα ζητήματα με Λάμκελ Ζε και Λοΐζο Λοΐζου, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport Fm, ο κ. Δημητρίου, αναφερόμενος στη νίκη της Ομόνοιας, είπε πως «μπορεί και να είναι η πρώτη νίκη κυπριακής ομάδας μέσα στο Βέλγιο, αλλά όπως και να έχει, αν απομονώσεις το χθεσινό παιχνίδι, είναι ένα ιστορικό αποτέλεσμα. Δεν βλέπεις συχνά τέτοια αποτελέσματα σε πλέι οφ μεγάλης διοργάνωσης. Ήταν ένα αποτέλεσμα έκπληξη για πολλούς, μ’ ένα πολύ καλό σκορ. Για να έρθει το αποτέλεσμα έγινε πολύ δουλειά στο γήπεδο».

Σημείωσε πως «σε κάποιες φάσεις είδαμε παίκτες να θυσιάζονται για να πάρουν την μπάλα. Το είχε πει και ο προπονητής μας στη συνέντευξη Τύπου ότι θα είναι διαφορετικό το ματς. Ότι είχε πει μια μέρα πριν, έγινε πράξη στο γήπεδο μια μέρα μετά. Με έξυπνη διαχείριση του αγώνα πήραμε το αποτέλεσμα που πήραμε. Δεν νομίζω να περίμενε κανείς να έχει η Ομόνοια τη Γάνδη στο μισό γήπεδο, να μην κινδυνέψουμε και να κερδίσουμε με 2-0. Κάναμε τη μισή δουλειά. Οι Βέλγοι είναι συνειδητοποιημένοι και θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Δεν έχουν κάτι να χάσουν και θα έρθουν πιο “ελεύθεροι”. Αυτό το μήνυμα έστειλε και ο προπονητής. Το μεγάλο μας όπλο θα είναι και ο κόσμος».

Για τους νεαρούς της ομάδας, τόνισε πως «πρέπει να το βάζουμε στη νοοτροπία μας. Οι ομάδες είναι ένας ζωντανός οργανισμός και μπορούν να διαφοροποιούν την εικόνα τους από αγώνα σε αγώνα. Με την ΑΕΚ Αθηνών θέλαμε να κάνουμε ένα καλό ματς για να δούμε που βρισκόμαστε. Μας βοήθησε εκείνο το παιχνίδι. Στο Σούπερ Καπ ο προπονητής παρέταξε το σχήμα με το οποίο θα παίζαμε στη Γάνδη και έγινε το χθεσινό. Θεωρούμε πως η ομάδα θα γίνεται καλύτερη σε βάθος χρόνου. Άρα, είναι σημαντικό να κρίνουμε στο τέλος της σεζόν».

Επισήμανε ότι «δεν ξέρω αν πρέπει να λέμε ακόμα για τους νεαρούς παίκτες. Δεν νομίζω να είναι νεαροί παίκτες ακόμα. Παίζουν χρόνια στην Ομόνοια. Πρέπει να σταματήσουμε να το λέμε. Όχι δεν είναι νεαρός, είναι έτοιμοι παίκτες. Είναι κανονικοί ποδοσφαιριστές. Έπαιξαν και πέρσι και ήταν εξαιρετικοί. Αν βλέπαμε τον Χάμπο (σ.σ. Χαραλάμπους) ή τον Ανδρόνικο (σ.σ. Κακουλλής), ή τον Νικόλα (σ.σ. Παναγιώτου) και δεν ήταν Κύπριοι θα λέγαμε “μα που βρήκε η Ομόνοια αυτούς τους παίκτες”».

Για το θέμα του Λάμκελ Ζε, είπε πως «θέλησε να έρθει στο ξενοδοχείο για να έχει μια επαφή με τους ιθύνοντες της ομάδας μας. Δεν υπήρξε κάποια διαφορετική εξέλιξη με τα τωρινά δεδομένα, αλλά δεν θέλουμε να μπούμε σε υποθετικά σενάρια. Εμείς συνεχίζουμε τον μετεγγραφικό μας σχεδιασμό για να παρουσιαστεί η ομάδα καλή σε όλη τη σεζόν. Μέχρι το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου θα είναι ζεστή για την Ομόνοια».

Τέλος, σε ότι αφορά στον Λοΐζου και για το κατά πόσον υπήρξε διαφοροποίηση των δεδομένων, υπέδειξε ότι «δεν έχει διαφοροποιηθεί το σκηνικό όπως το είχαμε πει πριν τον αγώνα με τη Γάνδη».

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: