Οριστικό ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ομόνοια και Λοΐζου

Νέα δεδομένα προκύπτουν στο θέμα που προέκυψε μεταξύ της Ομόνοιας και του Λοΐζου Λοΐζου.  

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε η OMADA, μετά από συνεχείς διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, τις τελευταίες ώρες, προέκυψαν διαφωνίες και τα πράγματα μένουν όπως έχουν. 

Μάλιστα, με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν, τη δεδομένη στιγμή, είναι δύσκολο να βρεθεί μια λύση ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: H τοποθέτηση του Λένον για το θέμα με Λοΐζου

Συγκεκριμένα, η πλευρά του 19χρονου άσου, ξεκαθάρισε πως σε καμιά περίπτωση δεν ήθελε οι σχέσεις ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και την ομάδα της Λευκωσίας να φθάσουν στα άκρα και έτσι ο διεθνής εξτρέμ, αποφάσισε όπως βάλει υπογραφή στο συμβόλαιο, που δέχθηκε για να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο του, μέχρι το 2026.

Την ίδια ώρα, η πλευρά του Λοΐζου μετέφερε την επιθυμία στην διοίκηση της Ομόνοιας, ότι για να υπογράψει συμβόλαιο θα πρέπει να μπει ρήτρα στο συμβόλαιο του. Η ρήτρα που είχε προτείνει η πλευρά του Λοΐζου ήταν στα 2,5 εκατομμύρια, ενώ παράλληλα ο ποδοσφαιριστής ζήτησε εάν σε κάποια στιγμή φθάσει στα γραφεία των πρασίνων, οποιαδήποτε πρόταση που ικανοποιεί τις δύο πλευρές, τότε τότε να πάρει μεταγραφή.

Ο Σταύρος Παπασταύρου, έχει ενημερωθεί από την πλευρά του ποδοσφαιριστή και ανέλαβε το θέμα, ωστόσο φαίνεται πως τις μετά από δύο προσπάθειες του Λοΐζου για να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2026, φαίνεται πως η πλευρά της Ομόνοιας δεν επιθυμεί τους όρους που που έθεσε στο τραπέζι ο νεαρός άσος.

Σημειώνεται ότι, ο Λοΐζος δεν περίμενε πως η διοίκηση του τριφυλλιού θα οδηγούσε τη μεταξύ τους διαμάχη στα άκρα, με την ανακοίνωση του πως θα αγωνίζεται στα U19 και πως θα είναι εκτός ομάδας.

Ωστόσο, η πλευρά της Ομόνοιας παρέμεινε στη θέση της και έτσι το ενδεχόμενο ο 19χρονος άσος να βάλει υπογραφή σε νέο συμβόλαιο για πρόωρη ανανέωση με την Ομόνοια, απομακρύνθηκε κατά πολύ. 

Παράλληλα, φαίνεται πως η στάση της Ομόνοιας, λίγες ώρες πριν από το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι, να εκδώσει ανακοίνωση και να επισημοποιήσει το πως ο 19χρονος είναι εκτός πλάνων της ομάδας, να μην έκανε καλό ούτε στη μια πλευρά, αλλά ούτε και στην άλλη.

Μάλιστα, πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι, η ανακοίνωση περιθωριοποίησης του Λοΐζου κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα του κόσμου των πρασίνων ενάντια στον ποδοσφαιριστή. 

Επιπλέον, δημιουργούνται ερωτήματα και για το ότι η πλευρά του 19χρονου άσου δεν έχει τοποθετηθεί, μετά την ανακοίνωση της Ομόνοιας, κάτι που δείχνει πως ο ίδιος ο παίκτης δεν ήθελε να δώσει περαιτέρω συνέχεια στα όσα λέχθηκαν από την επίσημη Ομόνοια. 

Σημειώνεται πως, ο Λοΐζου διατηρεί συμβόλαιο με τους πράσινους μέχρι το 2024 και η επιθυμία του ίδιου ήταν από την αρχή να το τηρήσει, κάτι το οποίο είχε εκφράσει στη διοίκηση της Ομόνοιας, όταν δέχθηκε την πρόταση για πρόωρη ανανέωση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: