Έτοιμος για τη μάχη των μαχών ο ΑΠΟΕΛ-Το πλάνο Σωφρόνη για τη νίκη

Η πιο μεγάλη ώρα για τον ΑΠΟΕΛ και τον στόχο του για είσοδο στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης έχει φθάσει, αφού οι γαλαζοκίτρινοι θα τεθούν αντιμέτωποι στις 19:45 με την Τζουγκάρντεν, για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. 

Οι γαλαζοκίτρινοι, έχοντας το πλεονέκτημα της εμπειρίας, απέναντι στους Σουηδούς, θέλουν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα στην αφιλόξενη έδρα της αντιπάλου τους, ώστε να διεκδικήσουν με τους καλύτερους δυνατούς όρους, την πρόκριση, στο ΓΣΠ, μπροστά στον κόσμο τους. 

Οι παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και είναι έτοιμοι για το τι θα αντιμετωπίσουν κόντρα στους Σουηδούς, οι οποίοι είναι εξαιρετικοί στο γήπεδό τους και μπροστά στον κόσμο τους, ο οποίος θα κατακλύσει το Tele2 Arena, για να σπρώξει την Τζουγκάρντεν στη νίκη. 

Για τον ΑΠΟΕΛ χαρακτηρίζεται ως πολύ σημαντική η απουσία του Σαρφό, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα να ταξιδέψει στην Σουηδία, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπισε στο παρελθόν με τον νόμο, όταν αγωνιζόταν στη Μάλμε, ενώ κρίνεται ως σημαντική η επιστροφή του Μάγκλιτσα στην αποστολή, την τελευταία στιγμή, αφού κρίθηκε έτοιμος να βοηθήσει τους γαλαζοκίτρινους. 

Στην Κύπρο έμειενε εξάλλου και ο Σωφρόνης Αυγουστή, λόγω ίωσης και τη θέση του στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων, θα πάρει ο Μάκης Σεργίδης, που είναι βοηθός του. Η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο κ. Σεργίδης είναι, Μπέλετς στο τέρμα, Καρώ και Κρέσπο στα στόπερ, δεξιά ο Τσεμπάκε και αριστερά ο Φερράρι. 

Στο κέντρο θα είναι οι Νταουσβίλι, Βιγιαφάνιες, ενώ η τρίτη θέση θα καλυφθεί από τον Κονσταντίνοφ. Στην επίθεση, η τριπλέτα θα απαρτίζεται κατά πάσα πιθανότητα από Μάριο Ηλία, Εντογκαλά και Ντάλσιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το κίνητρο για τη βαθμολογία της UEFA και τα εγγυημένα λεφτά για τους ευρωπαίους