Η θέση της Ομόνοιας για το θέμα που προέκυψε με τον Λοΐζου

Στο θέμα που προέκυψε με τον Λοΐζο Λοΐζου, αναφορικά με την πρόταση που δέχθηκε η Ομόνοια για τον ποδοσφαιριστή, κλήθηκε να μιλήσει ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, Ανδρέας Δημητρίου.

Ερωτηθείς πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα για το Σούπερ Καπ, ο υπεύθυνςο επικοινωνίας της Ομόνοιας, δήλωσε στην κάμερα του Άλφα πως έχει φθάσει στα γραφεία της ομάδας της Λευκωσίας πρόταση για τον νεαρό άσο, χωρίς ωστόσο να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος.

Όπως είπε ο Ανδρέας Δημητρίου, «ο ποδοσφαιριστής παραπονέθηκε για ενόχληση στον αστράγαλο μέσα στην εβδομάδα και βάση αυτής της ενημέρωσης, που είχαμε από τον ποδοσφαιριστή, κρίθηκε ότι θα ήταν καλύτερο να μη συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα. Γι’ αυτό έμεινε εκτός αποστολής σήμερα ο Λοΐζος, για το γεγονός ότι ο ίδιος παραπονέθηκε για ενόχληση στον αστράγαλο».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Χάνει το Σούπερ Καπ και όχι μόνο ο Λοΐζου-Τον στέλνουν στα U19

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «από εκεί και πέρα, εμείς πέραν από την πρόταση τη γνωστή που έχουμε δεχθεί από την Κλαμπ Μπριζ, πριν περίπου από ένα χρόνο, έχουμε δεχθεί ακόμη μια πρόταση για τον Λοΐζο πριν από περίπου ένα μήνα. Αυτή η πρόταση αφορούσε για δανεισμό του ποδοσφαιριστή, χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μας ενδιαφέρει να συζητήσουμε».

Επιπλέον, Ανδρέας Δημητρίου είπε πως «έχουμε προτείνει ένα νέο συμβόλαιο για πρόωρη ανανέωση συνεργασία στον Λοΐζο, με πολύ καλύτερους όρους και αυτή η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Παράλληλά, σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε η OMADA, ο άσος των πρασίνων αρνήθηκε τη συγκεκριμένη πρόταση που δέχθηκε για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του με την Ομόνοια, γεγονός το οποίο δεν άρεσε στη διοίκηση της ομάδας της Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέα πρόταση για Λοΐζου-Ξανά «όχι» από Ομόνοια και αβέβαιο το μέλλον του

Μάλιστα, ένα εκ των μελών της διοίκησης της ομάδας της Λευκωσίας πήρε την απόφαση να υποβιβάσει τον Λοΐζο στα U19 της ομάδας, λόγω της απόφασης του αυτής, και τον διαβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να πάρει μεταγραφή και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται εκεί, κάτι το στο οποίο δεν αναφέρθηκε η επίσημη Ομόνοια. 

Σημειώνεται ακόμη, ότι ο Κύπριος διεθνής, μετά από αυτή την εξέλιξη εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την Ομόνοια, την ίδια ώρα που στα γραφεία της Ομόνοιας έφθασε, εδώ και ένα μήνα, πρόταση από σύλλογο της Ολλανδίας.