Η ρήτρα του Φεράρι, τα θέλω του Βόλου και οι διαφορές στο οικονομικό

Να κλείσει άμεσα το κενό που άφησε ο Φακούντο Σαμπάλα στο αριστερό άκρο της άμυνας λίγες εβδομάδες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι θέλει ο ΑΠΟΕΛ. 

Ο πρώτος στόχος για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Φράνκο Φεράρι, ωστόσο φαίνεται πως η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός διατηρεί συμβόλαιο με τον Βόλο για ακόμη ένα χρόνο και συνεπώς σημαίνει ότι ο ΑΠΟΕΛ για να τον αποκτήσει θα πρέπει να ικανοποιήσει τα οικονομικά θέλω της ομάδας του Βόλου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στα ελλαδικά Μέσα, ο Φεράρι έχει ρήτρα 350 χιλιάδες ευρώ, ενώ στον Βόλο σε περίπτωση που δεν βρουν αυτό το ποσό, είναι διαθετημενοι να τον παραχωρήσουν έναντι 200 χιλιάδων ευρώ.

Παράλληλα, για την ώρα υπάρχει μια μικρή διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στον παίκτη και το ΑΠΟΕΛ και μένει να δούμε εάν οι δύο πλευρές βρουν τη χρυσή τομή και ο 30χρονος μπακ κατηφορίσει στο νησί μας.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά καιρούς τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Παναθηναϊκός επέδειξαν ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν τον Φεράρι.