Πλουσιότερος κατά 100 χιλιάδες ευρώ ο Ντιγκινί-Κέρδισε προσφυγή στην FIFA

Πλουσιότερος κατά 100 χιλιάδες ευρώ είναι ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Νικολά Ντιγκινί, ο οποίος προσέφυγε στην FIFA κατά του Άρη και κέρδισε την προσφυγή.

Σύμφωνα με το SDNA, ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα είχε προσφύγει στην ομοσπονδία και τελικά πέτυχε την προσφυγή του, η οποία κοινοποιήθηκε στις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «εκτός από τους ανεξόφλητους λογαριασμούς της παλιάς ΠΑΕ που ταλαιπωρούν – ανά τακτά χρονικά διαστήματα - τη νέα διοίκηση του Άρη και την καινούργια εταιρία, εσχάτως έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα φιρμάνι που ωστόσο αυτή τη φορά έχει τις…ρίζες του στη νέα και όχι την παλιά ΠΑΕ στην προ – Καρυπίδη εποχή».

Σημειώνει μάλιστα ότι «ο Νικολά Ντιγκινί ο οποίος αγωνίστηκε για μια διετία (2018-20) στους «κίτρινους» και συνεχίζει την καριέρα του στον Απόλλωνα Λεμεσού, κέρδισε προσφυγή που κατέθεσε στη FIFA εναντίον της ομάδας της Θεσσαλονίκης και του επιδικάστηκε ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ».

Επισημαίνει εξάλλου πως «η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει καμία απολύτως σχέση και δεν επηρεάζει τον φάκελο αδειοδότησης που κατέθεσε ο Άρης, προκειμένου να συμμετάσχει στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της νέας αγωνιστικής περιόδου, με την σχετική απόφαση να εκδίδεται από την FIFA μετά τις 31/12/2021 και να έχει κοινοποιηθεί προς τις δύο πλευρές». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: