Ετοιμάζει φιέστα και εκδηλώσεις ο Απόλλωνας-«Θα επιδιώξουμε μια χρυσή πενταετία»

Για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος μίλησε ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής, σε δηλώσεις του στον Super Sport FM.  

«Ο κόσμος περίμενε πολύ καιρό να ζήσει αυτή την κατάκτηση. Ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές. Είναι ένα πρωτάθλημα που ζήσαμε μεγάλες στιγμές ανεπανάληπτες. Μέχρι πριν 2 εβδομάδες διεκδικούσαμε τον τίτλο σε ένα πολύ συναρπαστικό πρωτάθλημα όπως εξελίχθηκε».

Για το γεγονός ότι χάθηκαν περίπου 35 βαθμοί ο αντιπρόεδρος της ομάδας της Λεμεσού είπε πως «ήταν πέντε οι θέσεις για την Ευρώπη και οι μικρές ομάδες ήταν ανταγωνιστικές και ισάξια μπορούσαν να διεκδικήσουν βαθμούς. Νομίζω στη φετινή χρονιά τα μπάτζετ των μεγάλων ομάδων και δη της εξάδας ήταν περίπου στα ίδια επίπεδα. Νομίζω ότι αυτό το γεγονός κάνει πολύ μεγάλη σημασία τη φετινή κατάκτηση στιγμές που περιμέναμε για πολύ καιρό. Έχουμε μπροστά μας αρκετά μεγάλο διάστημα να προγραμματιστούμε και να δούμε τα κενά στην ομάδα για να διεκδικήσουμε παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Σε ερώτηση για τη φιέστα ο Φάνος Κιννής είπε ότι «θα προσπαθήσουμε να ετοιμάσουμε κάτι καλό αναφορικά με τη φιέστα και τις διάφορες εκδηλώσεις. Να γιορτάσουμε το τίτλο, να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές και να επανέρθουμε δριμύτεροι. Θα ανακοινώσουμε τις επόμενες ημέρες. Ευχή μας είναι να έχουμε μια χρυσή πενταετία και αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε και πλέον βλέπουμε την επόμενη ημέρα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί. Μπαίνουμε στο γήπεδο και αποκτούμε ένα πλεονέκτημα κάτι που αποτελούσε μειονέκτημα τα προηγούμενα χρόνια. Θεωρούμε δεδομένο ότι τα εισιτήρια διαρκείας θα γίνουν ανάρπαστα και σε αυτό προσδοκούμε»

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της ομάδας της Λεμεσού ανέφερε πως «έχουμε ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον προπονητή μας, ο οποίος  μαζί με τους συνεργάτες του έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Μια παρένθεση θέλω να κάνω ότι στα δυο τελευταία παιχνίδια και ειδικά με το ΑΠΟΕΛ ο κόσμος κέρδισε τα παιχνίδια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ