Το... ξέκοψε για Σαρφό ο ΑΠΟΕΛ, δεν λέει κουβέντα ο Τορναρίτης

Ολοένα και περισσότερο πληθαίνουν τα σενάρια για το μέλλον του Κίνγκσλεϊ Σαρφό, την ώρα που ο Χριστόφορος Τορναρίτης δεν τοποθετείται επί του θέματος.  

Πάντως, τα τελευταία εικοσιτετράωρα φήμες ήθελαν τον ΑΠΟΕΛ ήταν η ομάδα που διεκδίκησε την απόκτησή του Γκανέζου, ωστόσο ο αντιπρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων, Νίκος Κουγιάλης, δεν επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο.

«O Σαρφό είναι ένας πολύ καλός παίκτης, όμως δεν έχουμε μιλήσει μαζί του. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα γίνει άλλη μετεγγραφή. Κάναμε δύο σημαντικές προσθήκες τις οποίες ζήτησε ο προπονητής μας. Πρέπει να προκύψει κάτι πολύ καλό και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ο ΑΠΟΕΛ γνωρίζετε ότι παρά τα οικονομικά προβλήματα που έχει παίρνει αυτό που θέλει. Μπορεί να πάρει παίκτες τους οποίους θα ήθελε, αλλά πάντοτε σε λογικά πλαίσια. Οι καιροί είναι χαλεποί και κανείς στην Κύπρο δεν μπορεί να ξοδέψει εκατομμύρια, όμως ο ΑΠΟΕΛ έχει φέρει σπουδαίους ποδοσφαιριστές και πλήρωσε το ανάλογο αντίτιμο», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ.

Την ίδια ώρα, από την πλευρά του ο Χριστόφορος Τορναρίτης δεν συνήθιζε να κάνει αναφορές για το ν Σαρφό, όμως για την ώρα δεν τοποθετείται, κάτι το οποίο έκανε αρκετές φορές στο παρελθόν.

«Η τιμή του Σαρφό είναι 6.000.000  ευρώ, ούτε σεντ πιο κάτω. Και μια νταλίκα κραμπί που την Χλώρακα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Τορναρίτης στο παρελθόν για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, ορίζοντας την τιμή του στα 6.000.000...

Παράλληλα, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Σαρφό αναμένεται να απασχολήσει έντονα το μεταγραφικό ρεπορτάζ, καθώς για την ολοκλήρωση της χειμερινής περιόδου υπάρχουν άλλες 13 ημέρες για να δούμε εάν ο Γκανέζος θα παραμείνει στην ομάδα της Λευκωσίας.