«Έχουμε πρόταση για ένα παίκτη, εάν τον δώσουμε θα βγάλουμε τον προϋπολογισμό μας»

Απολαυστικός ήταν για άλλη μια φορά ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή της Cytavision «Goal N Roll» και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Λευκωσίας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο προϋπολογισμό της ομάδας του, στο ότι θα πωλήσει παίκτες και θα φέρει νέους, ενώ παράλληλα τόνισε πως ο τεχνικός του, Γιώργος Πετράκης, έχει πολύ καλές γνώσεις σαν προπονητής και οι μαυροπράσινοι βλέπουν όλους τους αντιπάλους στα μάτια. 

Για τον προϋπολογισμό του Ολυμπιακού είπε ότι «Δεν έχω πλέον σχέση με τα στοιχήματα και πάντα πλέον μου αρέσει να είμαι νικητής σε ότι κάνω. Με τον Ολυμπιακό, θέλω να είμαι εκεί, ότι και αν συμβαίνει. αλήθεια είναι ότι από αυτούς που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στα ψηλά που είμαστε αυτή τη στιγμή, ο προϋπολογισμός μας είναι δυο με τρεις ποδοσφαιριστές των μεγάλων ομάδων, κάπου εκεί».

Για τις μεταγραφές που κάνει ο Ολυμπιακός, ανέφερε πως έχει τον τελικό λόγο. «Την τελική έγκριση τη δίνω εγώ, όμως δεν το κρύβω πως αυτό το έχω μάθει από τον Γιάννη Πετράκη και φαίνεται πως αυτό το χάρισμα το έχει και ο Γιώργος Πετράκης», προσθέτοντας ότι «υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής μας που τον ζήτησε ομάδα που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ της Αφρικής και αν τον δώσουμε θα βγάλουμε τον προϋπολογισμό μας ».

Επιπρόσθετα, για τον Σαρφό ο Χριστόφορος Τορναρίτης δήλωσε πως «είχαμε προτάσεις για τον Σαρφό πέραν του εκατομμυρίου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η αποκάλυψη του Τορναρίτη για πρόταση στον Νεκτάριο και η αναφορά σε Καραβίδα