Μπορεί να έχασε, αλλά άρεσε και θύμισε την περσινή ευρωπαία Ομόνοια

Χωρίς βαθμολογικό κέρδος επιστρέφει από την Ελβετία η Ομόνοια, η οποία το βράδυ της Πέμπτης ηττήθηκε από τη Βασιλεία στην εκτός έδρας αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του Conference League.  

Παρά το σκορ με 3-1 η ομάδα της Λευκωσίας πάλεψε και είχε τις προσπάθειες της είτε να προηγηθεί, είτε να φθάσει στην ισοφάριση, ωστόσο λύγισε και δέχθηκε τρίτο γκολ στα τελευταία λεπτά.

Είναι γεγονός, πως ο Χένινγκ Μπεργκ αισθάνεται περήφανος για την παρουσία που είχαν οι ποδοσφαιριστές του, καθώς πραγματοποίησαν μια καλή εμφάνιση και κοίταξαν στα μάτια ένα δυνατό αντίπαλο.

Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν σε καλό βράδυ, ενώ η συνολική εικόνα της ομάδας θύμισε τη περσινή Ομόνοια στην Ευρώπη.

Μια ομάδα, η οποία αγωνιζόταν με αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, χωρίς να φοβηθεί τον αγώνα, αναζητώντας την έκπληξη.

Μάλιστα, στην επανάληψη αφού βρισκόταν πίσω στο σκορ, ανέβηκε, πίεσε και κέρδισε μέτρα μέσα στο γήπεδο, ενώ μέχρι τα τελευταία λεπτά διεκδικούσε τον βαθμό της ισοπαλίας μέσα στο St. Jakob-Park.

Μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά και την προβληματική εικόνα που έβγαζε στο γήπεδο η Ομόνοια, παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο απέναντι στον Απόλλωνα, πήρε τη νίκη, μια εικόνα στην οποία έδωσε συνέχεια και στην Ελβετία, που μόνο θετική ήταν.

Η ήττα στην 3η αγωνιστική, βρίσκει την Ομόνοια στον ένα βαθμό, ισόβαθμη με την Καϊρά. Βασιλεία και Καραμπάχ έχουν εφτά βαθμούς.

Στην επόμενη αγωνιστική, το τριφύλλι υποδέχεται την ελβετική ομάδα στο στάδιο ΓΣΠ, τις 4 Νοεμβρίου, για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης. 

Για την ώρα, επόμενη αποστολή για την ομάδα της Λευκωσίας, η ΠΑΕΕΚ την ερχόμενη Δευτέρα, σε ένα παιχνίδι που μόνο εύκολο δεν είναι, αφού αποδείχθηκε αρκετές φορές μέχρι την 6η στροφή του πρωταθλήματος πως εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: