Ξεκάθαρο μήνυμα από την Ανόρθωση-«Ότι μας ενοχλεί θα το λέμε»

Για την ήττα από την ΑΕΛ, το αρνητικό σερί στα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά παράλληλα και τη διαιτησία του αγώνα στο Τσίρειο, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου.

Μιλώντας στον Σπορ ΦΜ, ο κ. Χριστοφόρου ανέφερε αρχικά ότι «χάσαμε το παιχνίδι και αυτό δεν μπορεί να είναι ευχάριστο. Η εμφάνιση ήταν σε γενικές γραμμές αρκετά καλή. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο αξίζαμε να σκοράρουμε. Είχαμε σημαντικότατες ευκαιρίες, δυστυχώς δεν συνέβη και πρέπει να ζήσουμε με την ήττα που τελικά ήρθε. Δεν τα βάφουμε μαύρα, υπάρχουν μπροστά μας πολλοί αγώνες στο πρωτάθλημα και η πρόκληση της Πέμπτης με τη Φλόρα. Η κατάσταση είναι ανατρέψιμη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ EΔΩ: Παράπονα για τη διαιτησία από την Ανόρθωση-«Προσπαθούμε να καταλάβουμε...»

Σε σχέση με το αρνητικό σερί στα εκτός έδρας παιχνίδια, σημείωσε ότι «αν το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βάσει των ευκαιριών θα μπορούσε να ήταν θα κάνατε τις ίδιες ερωτήσεις στην αντίπαλη ομάδα. Με βάση το τι είδαμε, η ομάδα μας μπορεί και πρέπει να έχει καλύτερα αποτελέσματα».

Τέλος, σε σχέση με τη διαιτησία στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, τόνισε πως «δεν θέλουμε να πούμε κάτι που δεν είπαμε ήδη. Η αναφορά ήταν πολύ συγκεκριμένη και αφορούσε στη διαχείριση του παιχνιδιού από τον διαιτητή και τον καθαρό χρόνο ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δώσαμε συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη της, δεν επιθυμούμε να μειώσουμε τη νίκη της ΑΕΛ, αλλιώς δεν θα δίναμε συγχαρητήρια. Υπάρχει μια εντύπωση στον κόσμο ότι στηρίζουμε την κυπριακή διαιτησία χωρίς να λέμε κάτι αρνητικό, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Στηρίζουμε τον Κύπριο διαιτητή, αλλά ό,τι μας ενοχλεί θα το λέμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κετσπάγια: Πέντε παιχνίδια που παίξαμε δεν αξίζαμε να χάσουμε ούτε ένα...