LIVE: Άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι η Ομόνοια, ψάχνει το γκολ ο Απόλλωνας

Ομόνοια και Απόλλωνας διασταυρώνουν τα ξίφη τους, στο στάδιο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες, οι γηπεδούχοι από τον Ολυμπιακό και οι φιλοξενούμενοι από την ΑΕΚ, και θέλουν στο σημερινό ντέρμπι να πάρουν το τρίποντο.

Η Ομόνοια βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με μόλις τέσσερις βαθμούς σε πέντε αγώνες, ενώ η ομάδα της Λεμεσού βρίσκεται στη 2η με 12, έπειτα από τέσσερις σερί νίκες και μια ήττα.

Η ταυτότητα του αγώνα:

-3' Πρώτη καλή προσπάθεια για τον Απόλλωνα, ο Νταμπό βρέθηκε στην περιοχή έκανε το γύρισμα, ωστόσο ήταν αδύνατο και μπλόκαρε εύκολα ο Φαμπιάνο. 

5'-Δυνατή σέντρα από τον Λέζιακς, ωστόσο δεν πρόλαβε ο Ζαχαρίου. Ήτα πρώτη προσπάθεια της Ομόνοιας για να απειλήσει την εστία του Γιοβάνοβιτς. 

-13' Πρώτη καλή στιγμή για τον Απόλλωνα, με τον Γιάνγκα ο οποίος μετά από γύρισμα στην περιοχή ωστόσο ήταν άστοχος. 

-Άνοιξε το σκορ στο 15' η Ομόνοια, με σκόρερ τον Τσέποβιτς. 

-65' Τεράστια ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Συγκεκριμένα, ο Ζράντι έκανε ωραία ενέργεια στην περιοχή της Ομόνοιας, ωστόσο λίγο πριν κάνει το πλασέ, τον πρόλαβε ο Νταμπό, με το πλασέ του να περνά λίγο δίπλα από την εστία του Φαμπιάνο. 

-70' Ο Ζαχαρίου έκανε δυνατό σουτ στην περιοχή του Απόλλωνα και ανάγκασε τον Γιοβάνοβιτς να αποκρούσει και να διώξει σε κόρνερ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λανγκ, Γιούστε, Λέζιακς, Ζαχαρίου, Γκόμεθ, Μπασιρού, Ντίσκερουντ, Ατιέμγουεν, Τσέποβιτς.

Απόλλων (Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ): Α. Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας, Μαλεκκίδης, Ρομπέρζ, Χαμάς, Χ. Κυριάκου, Κολ, Ζράντι, Πίττας, Γιάνγκα, Νταμπό.

Σκόρερ: 15' Τσέποβιτς