«Θα υπερβάλουν εαυτό γιατί αγωνίζονται απέναντι μας, δεν θα είναι εύκολο»

Στις δυσκολίες της αναμέτρησης απέναντι στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Γιόρντι Γκόμεθ, ο οποίος τόνισε ότι το αποτέλεσμα θα κριθεί από την απόδοση της δικιάς του ομάδας.

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι του τριφυλλιού, ο Ισπανός άσος είπε ότι «όπως όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολο. Στην πρώτη φάση δεν μπορέσαμε να τους κερδίσουμε, έτσι περιμένουμε δύσκολο ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να επικεντρωθούμε στην δική μας απόδοση. Προφανώς και γνωρίζουμε πως δεν θα είναι εύκολο. Από την στιγμή που θα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και είμαστε συγκεντρωμένοι, τότε έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω θα υπερβάλουν εαυτό γιατί αγωνίζονται απέναντι μας και πρέπει να υπερβάλουμε εαυτό. Έχουμε μεγάλες πιθανότητες να πάρουμε το παιχνίδι αν είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για τον κόσμο της Ομόνοιας, ο 34χρονος άσος ανέφερε ότι «είμαστε έτσι από την αρχή της σεζόν, με τους αγώνες του πρωταθλήματος, της Ευρώπης και του κυπέλλου. Έχουμε συνηθίσει. Δεν πιστεύω πως αποτελεί πρόβλημα. Όπως πάντα θα κάνουμε ότι καλύτερο, θέλαμε τον κόσμο δίπλα μας, αλλά δεν είναι εφικτό. Γνωρίζουμε ότι μας στηρίζουν και θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε θετικά αποτελέσματα μέχρι το τέλος της σεζόν».